Рибалки Полтави дрейфували на крижині

20 лютого 2016, 14:54
Власник сторінки
0
34
Рибалки Полтави дрейфували на крижині

150 рибалок були заблоковані на відірваній крижині на Полтавщині. Сталося це учора, на Кременчуцькому водосховищі, біля села Пронозівка Глобинського району, десь біля п’ятої години вечора.

150 рибалок були заблоковані на відірваній крижині на Полтавщині. Сталося це учора, на Кременчуцькому водосховищі, біля села Пронозівка Глобинського  району, десь біля п’ятої години вечора. Крижина з рибалками опинилась приблизно за 500 метрів від берега. Рибалки нічого не могли вдіяти, довелось викликати допомогу.

Рятувати людей кинулись усі. У спасінні брали участь і служба рятування, і місцеві рибалки, які залишились на березі. Було знайдено декілька човнів, за допомогою яких і почались рятівні роботи. За допомогою човнів з криги було знято приблизно 50 рибалок, інші дійшли до берега своїм ходом, скориставшись рятувальним оснащенням МНСників. Медичної допомоги ніхто не потребував.

http://pohnews.org/tse_poltava.html?new_id=8871
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.