У Кременчузі протестуватимуть нафтопереробники

19 лютого 2016, 13:28
Власник сторінки
0
53
У Кременчузі протестуватимуть нафтопереробники

23 лютого у Кременчуці пройде акція протесту під гаслом: «Руки геть від НПЗ!».

23 лютого у Кременчуці пройде акція протесту під гаслом: «Руки геть від НПЗ!». Справа у тому, що переробному заводу підвищили вартість за землю, на якій розташоване підприємство, аж у вісім разів.

У зв’язку з цим завод опинився на грані виживання. Підприємство сплачує 17,4 мільйона гривень у рік за землю , яка  є у постійному використанні, а якщо ціна на неї буде підвищена, то сплачувати доведеться  138 мільйонів гривень.  

Ситуація є критичною, бо бюджет на рік вже закладено, і де брати гроші, не зрозуміло. Все це призведе до автоматичного росту вартості пального та низки підвищень цін на усе з цим пов’язане. Також підприємству доведеться відмовитись від різних соціальних пільг, які стосуються робітників заводу, що погіршить їхні умови роботи та відпочинку.

http://pohnews.org/podi.html?new_id=8847

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.