Нацрада знову фільтрує інфопростір: заборонено ще 15 російських каналів

11 лютого 2016, 18:20
Власник сторінки
1
80

Нацрада з питань телерадіомовлення заборонила на території України трансляцію ще 15 каналів. Це рішення було прийнято сьогодні, 11 лютого. Повідомляє прес-служба відомства.

Нацрада з питань телерадіомовлення заборонила на території України трансляцію ще 15 каналів. Це рішення було прийнято сьогодні, 11 лютого. Повідомляє прес-служба відомства.

У Нацраді заявили, що з 16 по 28 січня 2016 року був виявлено порушення вітчизняного законодавства, тому ці телеканали більше не транслюватимуть в Україні: «Цілком таємно», «Хто є Хто», «Шансон-ТВ», «Парк розваг», «Світ серіалу», «Авто плюс»», «Кухня ТВ», «КХЛ», «Наука 2.0», «Моя планета», «Телекафе», «Боєць», «Час: далеке і близьке», «Справжнє Страшне Телебачення» («НСТ») і «Сарафан».

Це рішення набуде чинності через місяць.

З'ясувалося, що канали забороняють через показ людей, які «створюють загрозу нацбезпеці». Щоб позбавити громадян України інформаційного потоку з Росії, влада готова повернутися навіть до радянських методів глушіння голосів, що зовсім не відповідає демократичному напряму розвитку держави, і її дії стають дедалі більш безглуздими.

У Нацраді пояснили, що ці канали найчастіше показували Михайла Пореченкова, Івана Охлобистіна, Льва Лещенка, Георгія Лепса, Олександра Розенбаума, Йосипа Кобзона та інших.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.