У Києві чоловіка побили за продукти харчування

31 січня 2016, 19:19
Власник сторінки
0
140
У Києві чоловіка побили за продукти харчування

Те, що криміногенна обстановка у Києві та й по всій Україні зростає, ми знаємо з власного досвіду, про те ж саме доповідають правоохоронці.

Те, що криміногенна обстановка у Києві та й по всій Україні зростає, ми знаємо з власного досвіду, про те ж саме доповідають правоохоронці. Почастішали крадіжки, збройні напади, пограбування. Але випадок, який стався учора ввечері в Києві, здивував багатьох.

Компанія з п’ятьох чоловік напала на перехожого, який йшов з супермаркету і тримав у руках три пакети з продуктами. Нападники відібрали харчі, побили перехожого і втекли у невідомому напрямку.

Інцидент відбувся у мікрорайоні «Воскресенка» біля магазина «Екомаркет». Постраждалому була викликана швидка допомога. Зовнішність нападників чоловік описати не зміг.

Нажаль, подібні випадки в Україні почастішали. Невже народ вже настільки обнищав і не має можливості знайти роботу, що йдуть на крадіжку… їжі?
pohnews.org/kriminal.html?new_id=8137
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.