Гол Кравця приніс «Штутгарту» перемогу

31 січня 2016, 17:22
Власник сторінки
0
38
Гол Кравця приніс «Штутгарту» перемогу

Нападаючий збірної України та гравець Київського «Динамо», Артем Кравец, якого «Штутгард» орендував на деякий час, відзначився у грі першим і дуже видовищним голом.

Нападаючий збірної України та гравець  Київського «Динамо», Артем Кравец, якого «Штутгард» орендував на деякий час, відзначився у грі першим і дуже видовищним голом.

Український гравець  вийшов на поле у кінці гри з «Гамбургом», коли рахунок був 1:1. Нашому гравцю вистачило десяти хвилин, щоб забити гол, і тим самим допомогти команді виграти. Це був його перший гол у новій команді.

Нагадаємо, що 27-річний спортсмен народився у місті Дніпродзержинську Дніпропетровської області, і вже змалку подавав неабиякі надії. Грав за юнацьку збірну України,у 2008 році почав виступати за національну збірну країни. Володар суперкубку України 2007 року та кубку України 2014 року.

http://pohnews.org/podi.html?new_id=8145

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.