Чого чекати безробітним найближчим часом?

27 січня 2016, 18:21
Власник сторінки
0
105
Чого чекати безробітним найближчим часом?

У зв’язку з тим, що в нашій країні зараз повно безробітних, і роботу знайти дуже важко, багатьом хочеться знати, що чекає на цю верству населення цього року.

У зв’язку з тим, що в нашій країні зараз повно безробітних, і роботу знайти дуже важко, багатьом хочеться знати, що чекає на цю верству населення цього року. На яку мінімально допомогу від держави вони можуть розраховувати. Також виникає питання, у якому разі на офіційному рівні підтримають людей, які втратили роботу.

Стало відомо, що мінімальна допомога у разі безробіття у 2016-му складе 554 гривни, як і минулого року. Але ці гроші зможуть отримувати лише ті, що були застраховані на випадок втрати, не менше, ніж протягом року. Також допомога може бути виплачена переселенцям, військовим, які залишили службу, випускникам вузів та шкіл.

 http://pohnews.org/suspilstvo.html?new_id=7996

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.