НБУ звітуватиме перед ВРУ, чому гривня продовжує падати

27 січня 2016, 13:44
Власник сторінки
0
34
НБУ звітуватиме перед ВРУ, чому гривня продовжує падати

Верховна Рада звернулася до глави НБУ Валерії Гонтаревої та міністра фінансів Наталії Яресько з проханням дати звіт про фінансове становище в країні та розповісти про плани стабілізації гривні в Украї

Верховна Рада звернулася до глави НБУ Валерії Гонтаревої та міністра фінансів Наталії Яресько з проханням дати звіт про фінансове становище в країні та розповісти про плани стабілізації гривні в Україні. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на голову Верховної Ради Сергія Рибалко.

У відношенні до долара та євро гривня продовжує падати. Так, сьогодні Національний банк України знов знизив офіційний курс національної валюти.

Експерти прогнозують, що середній курс протягом року становитиме 30 гривень за один долар та звинувачують Національний банк у непрофесійних діях, мовляв той запізнюється з інтервенціями та вчасно не реагує на тенденції ринку.

http://pohnews.org/ekonomika.html?new_id=7989

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.