Новорічна казка для дітей Вінницького аграрного

26 грудня 2015, 09:26
Власник сторінки
0
72
Новорічна казка для дітей Вінницького аграрного

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.


Керівництво Вінницького Національного аграрного університету приготувало чимало яскравих заходів для своїх вихованців. Малеча, діти та онуки викладачів та співробітників вишу в такі казкові дні теж не залишились осторонь. Президент ВНАУ Григорій Миколайович Калетнік давно і досить успішно започаткував свято і для найменших представників великої аграрної родини. Новорічні ранки біля красуні - ялинки вже кілька років поспіль стали доброю традицією в аграрному.

22 грудня маленькими казковими персонажами переповнилась його зала. Сотня галасливих сніжинок і янголят, зайчиків та лисичок співали пісень, кружляли у святковому танку разом з Дідом Морозом та Снігурнькою. Ведуча Дар'я Погребняк із головними персонажами свята проводила веселі конкурси. Малеча розгадувала загадки, співала колядки і щедрівки,розказували новорічні віршики про дитинство, Новий рік, родину та матінку - Україну. Театралізований формат свята припав до душі дітлахам, і ті змагалися між собою, намагаючись взяти участь в усіх новорічних забавах.

Казкової атмосфери дитячій новорічній казці додавали виступи талановитої молоді аграрного. Брала участь у новорічних розвагах не лише малеча, а й батьки. Разом зі своїм чадом викладачі та співробітники ВНАУ писали листи Діду Морозу, разом загадували бажання. Кульмінацією новорічної феєрії стало запалення вогників на новорічній красуні та святкове частування солодкими подарунками.

Зануривши свої невеличкі рученята у величезні відра заповнені цукерками, діти неймовірно раділи ,несучи батькам повні долоні смаколиків. Щасливим завершенням новорічного карнавалу у Вінницькому Національному аграрному університеті стали подарунки від його Президента Григорія Калетніка. Дітки та їх батьки отримали листівки із новорічними словами вітань від Григорія Миколайовича та ректора ВНАУ Віктора Мазура. Також від імені Президента ВНАУ веселі сніговими подарували малечі солодкі пакунки та яскраві книжечки відомої української поетеси Ганни Чубач «Моя сім'я». Ось так, по-сімейному затишним та по-новорічному яскравим пройшло новорічне дитяче свято у колі великої аграрної родини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.