«Перевертні в погонах» поліції Полтавської області

19 листопада 2015, 23:10
Власник сторінки
0
1173

Працівник правоохоронних органів Сурадєєв Ігор, який має звання підполковника, займає керівну ланку наркотичного синдикату «перевертнів у погонах».

Ні для кого не секрет, що в м. Кременчуці Полтавської області діє злочинне угрупування, яке розповсюджує по Кременчуку та Полтавській області сильнодіючі наркотичні речовини та яке складається із працівників колишньої міліції, нових працівників так званої поліції. Зазначені особи займають керівні посади в правоохоронних органах та користуючись своїм статусом покривають масштабну злочинну організацію.

Працівник правоохоронних органів Сурадєєв Ігор, який має звання підполковника, займає керівну ланку наркотичного синдикату «перевертнів у погонах». Він повністю керує процесом виготовлення та розповсюдження наркотичного засобу «метамфітаміну» та керує фінансовими потоками. Його головним помічником у даній злочинній діяльності є Скриль Юрій, працівник сектору карного розшуку, який виконує всі злочинні накази свого боса.

З метою прикриття своєї злочинної діяльності та реагування на повідомлення до Внутрішньої Безпеки Полтавської області було влаштовано рідного брата Юрія Скриля, а саме: Скриля Олександра. Це дало змогу володіти інформацією, щодо повідомлень про злочинні дії та стрімко реагувати, щоб уникнути відповідальності.

За допомогою зазначених осіб, в Кременчуці було влаштовано наркотичні лабораторії з виготовлення сильнодіючого наркотичного засобу «метамфітаміну», які спокійно працюють та нікому не заважають. В подальшому, за допомогою системи розповсюдження, «метамфітамін», мов чорна смерть, розповзається по Кременчуку та Полтавській області.

На даний наркотичний засіб було «присаджено» дуже велику кількість молоді, яка зараз повільно помирає від цієї страшної речовини в м. Кременчуці та області.

Слід зазначити, що за статистикою МВС України кількість наркозалежних, що офіційно перебувають на обліку, перевищила 150 тисяч. Однак на думку фахівців, у нашій державі їх понад мільйон. Кожної доби від наркоманії помирають 20 осіб. Постійне вживання цього наркотику призводить до галюцинацій і маячних станів. У деяких наркоманів розвиваються виразки на обличчі і тілі. Метамфетамін складається з їдких хімічних речовин, які зменшують слиновиділення, через що зуби у метамфетамінових наркоманів часто гнилі і випадають.

Люди, що вживають метамфітамін, часто схильні до імпульсивних рішень. Дістати чергову дозу для них стає більш важливим завданням, ніж турбота про роботу, будинок і близьких людей. Передозування наркотиком може викликати перегрів, судоми, серцево-судинну недостатність і смерть.

Так от, вищезазначена злочинну група, розставивши по керівним посадам правоохоронних органів своїх людей, спокійно реалізовує наркотики та отримує грандіозні прибутки, витрачаючи їх на розваги та шикарні автомобілі і квартири.

Крім того, Сурадєєв Ігор та Скриль Юрій були помічені під час підкидання наркотичних засобів, біля Автозаводського районного суду м. Кременчука, до автомобіля Кременчуцького підприємця Костянтина Терещенко та після їх виявлення на місці злочину, останні погрожували фізичною розправою та вбивством всім присутнім. Після чого швидко зникли з місця злочину. Але найцікавіше в даній ситуації те, що правоохоронними органами, прокуратурою та службою безпеки нічого вжито не було. Керівництво, на той час міліції, навмисно пошкодило відеозаписи, де було зафіксовано факт підкидання до автомобіля наркотичних засобів працівниками правоохоронних органів та на відеозапису за дивними обставинами зявились чорні квадрати. Зроблено це з метою прикриття злочинної діяльності Сурадєєва І. та його злочинців. Ніякої реакції від керівництва області не по слідувало, що говорить про прикриття наркотичних «перевертнів у погонах».

Дуже цікавим також є питання, що дані працівники правоохоронних органів роз’їжджають по місту Кременчуку на автомобілях вартістю понад 20 тисяч доларів та проживають у квартирах, оформлених на близьких родичів, які коштують більше мільйона гривень. З’являється єдине питання – ЗВІДКИ?

В м. Кременчуці кожен другий мешканець побував у підвалах міського відділу колишньої міліції, де Сурадєєв та компанія застосовували до них заборонені засоби, питки, побиття та інше. Скаржитись з даного приводу не має сенсу, так як ці злочинні дії покриваються керівництвом та списуються на недоведеність фактів за допомогою своїх людей у відділі внутрішньої безпеки.

Громада міста Кременчука вже не може терпіти свавілля з боку правоохоронних органів, так як місто завалене наркотиками та кишить проституцією. Люди бояться ходить по вулицям міста навіть вдень, так як працівників правоохоронних органів не має, людей грабують серед біла дня, про що тільки пишуть у засобах масової інформації. В місті та районі вчинено безліч розбійних нападів та вбивств, які досі не розкрито та перспективи розкриття не має. З 2010 року в місті Кременчуці вчинено більше 150 підпалів автотранспорту, жоден з яких не розкритий. Майже кожної неділі в місті Кременчук безвісти зникають молоді люди, яких досі не знайдено. Замість розкриття тяжких злочинів, «перевертні у погонах» кришують наркобізнес та проституцію і збагачуються на цьому, переводячи один одного з однієї посади на іншу.

Підполковника Сурадєєва на даний час приховали у м. Гадячі Полтавської області з метою подальшого його призначення до нової поліції на посаду карного розшуку. Інших перевертнів також розкидали по райвідділам, для так званого пересиджування критичної ситуації.

Громада міста Кременчука офіційно звертається до керівництва Національної поліції України та Внутрішньої безпеки Національної поліції України, Генерального прокурора України та всіх небайдужих з проханням не дати можливості «перевертням у погонах» потрапити до нової поліції та продовжувати злочинну діяльність. Просимо Вас призначити до Полтавської області та міста Кременчука порядних керівників нової поліції, які будуть працювати на благо громадян, наведуть порядок у місті, зупинять розповсюдження наркотичних засобів та забезпечать правопорядок і спокій серед громадян.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.