СБУ відкрило кримінальне провадження щодо Амосової.

18 листопада 2015, 22:40
Власник сторінки
0
120
СБУ відкрило кримінальне провадження щодо Амосової.
Антон Геращенко спілкується з активістом ВМГО "Студентське Братство"

Відкрито кримінальне провадження щодо Амосової за фактом розкрадання державного майна на суму 3 млн. грн.

Як повідомляють активісти ВМГО "Студентське Братство" Службою безпеки України було відкрито кримінальне провадження на керівництво НМУ ім.О.Богомольця за статтею 191 ч. 5 ККУ "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. ч. 5... вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою." 

Витяг з фабули кримінального провадження №42015100000001179 від 20.10.2015

"Так, в період з 2014 по квітень 2015 НМУ ім. О.Богомольця проведено закупівлю будівельних робіт у ПРаТ "Київська будівельна компанія "Київбудком", ЕДРПОУ 249344636, на загальну суму понад 10 млн. грн. Укладеними з вказаним підприємством договорами було передбачено проведення капітальних ремонтних робіт гуртожитку, що знаходиться за адресою м.Київ, вул.Шутова 14, які у повному обсязі, а саме у розмірі 3 млн.грн., фактично не виконані, а до актів виконаних робіт внесені недостовірні відомості."

Варто нагадати, що нещодавно комісія з комплексної перевірки НМУ завершила свою роботу і в акті перевірки було підтвердженно факти розкрадання та відуження державного майна.

Докладніше за посиланням bit.ly/1WZcwjm
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: корупція,корупция,освіта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.