Самопроголошений «мер» Луганська Пілавов обкрадає дітей з дитсадків

15 листопада 2015, 21:27
Власник сторінки
0
141

Хочу відзначити безумовний прогрес «мера» Пілавова. Якщо раніше він крав гроші з бюджету міста, то тепер краде у малюків.

За повідомленнями аналітичного відділу ГІ «Права Справа», «перші особи» самопроголошеної «ЛНР» активно розкрадають і розпродають,з метою отримання особистої вигоди, російську гуманітарну допомогу.

Наразі, за інформацією з Луганська, у крадіжці гуманітарної допомоги звинувачують найближче оточення «мера» окупованого Луганська Маноліса Пілавова. За часів України Пілавов був першим заступником мера Луганська Сергія Кравченка.


В окупованому Луганську функціонує ДКП «Поколение», яке підпорядковується безпосередньо «меру» Пілавову. На територію цього комунального підприємства завозиться російська гуманітарна допомога і звідти розподіляється по закладам соціальної сфери.

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа» на адресу луганського дошкільного учбового закладу №2, згідно видаткової накладної від 27.08.2015 було відвантажено 216 банок тушонки яловичої, але по факту дошкільний заклад не отримав жодної банки. По документах дитсадку №15 відвантажили 504 банки тушонки, але заявку на її отримання дитсадок не оформлював і,відповідно, тушонку по факту діти не отримали. Ясла-садок №14,при потребі в 460 банок тушонки, отримав лише 144 банки. Дитсадок №53, при потребі 187 банок тушонки, не отримав жодної банки. Тушонка,яка за цільовим адресним призначенням повинна була дійти до кінцевого споживача-дитячих дошкільних закладів,по факту була реалізована на ринках Луганська нечистими на руку ділками з найближчого оточення «мера» Пілавова

Хочу відзначити безумовний прогрес «мера» Пілавова. Якщо раніше він крав гроші з бюджету міста, то тепер краде у малюків.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.