На Луганщині загинув командир контррозвідки бригади «Призрак» на псевдо «Туліб»

12 листопада 2015, 11:19
Власник сторінки
0
264

Мірзоєв - командир підрозділу «156» бригади «Призрак», мешканець Москви. Свого часу «Туліб» переїхав до України. Після початку збройного протистояння на Сході України, в якості найманця,вступив до лав бойовиків. Під час зустрічей з представниками ЗМІ «Туліб» заявляв журналістам, що він найманець, який їздить по різних країнах і воює «проти Америки».

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа»10 листопада 2015 року загинув командир контррозвідки бригади «Призрак» Таліб Мірзоєв

10 листопада українськими військовими була зафіксована активність ДРГ бойовиків в районі 29-го блокпосту ЗСУ. В той же день на ютуб-каналі НЗФ «Военные будни Новороссии» було розміщено відео на якому розвідгрупа бригади «Призрак» піднімає свій прапор в районі українського блокпосту.

http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://www.youtube.com/watch%3fv%3dgGPkarrZONE

Відео супроводжується наступним коментарем: "Партизани ЛНР на зло українським військовим таємно підкралися до їх позицій і підняли прапор бригади "Привид" біля 29-го блокпосту. 29 блок-пост для наших бійців не є великою перешкодою, стежинки навколо нього вже прокладені, а всі позиції розвідані "

Як свідчить подальший перебіг подій, не всі стежини навколо українського блокпосту розвідані і відомі бойовикам. Російські посіпаки офіційно підтвердили факт загибелі командира контррозвідки бригади «Призрак» на псевдо «Туліб».

«Як стало відомо з достовірних джерел, командир контррозвідки бригади «Привид», Таліб Мірзоєв, позивний «Туліб», підірвався на розтяжці 10 листопада, між 11 і 12 годинами дня»,-йдеться в повідомленні бойовиків.

Мірзоєв - командир підрозділу «156» бригади «Призрак», мешканець Москви. Свого часу «Туліб» переїхав до України. Після початку збройного протистояння на Сході України, в якості найманця,вступив до лав бойовиків. Під час зустрічей з представниками ЗМІ «Туліб» заявляв журналістам, що він найманець, який їздить по різних країнах і воює «проти Америки».

http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://vk.com/id270995172

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.