Три квартали поспіль 2015 року діяльність Укрпошти є прибутковою

03 листопада 2015, 15:42
Власник сторінки
1
110

У 2015 році три квартали поспіль діяльність Укрпошти є прибутковою. У четвертому кварталі підприємством також очікується отримання прибутку.

У 2015 році три квартали поспіль діяльність Укрпошти є прибутковою. У четвертому кварталі підприємством також очікується отримання прибутку.

Прибуток національного оператора поштового зв’язку у третьому кварталі 2015 року збільшився у три рази порівняно з аналогічним періодом минулого року та склав близько 14 млн. грн., що перевищило план у шість разів.

Загальна сума доходів Укрпошти у третьому кварталі цього року збільшилася на 5,9%, порівняно з третім кварталом 2014 року та на 2,8% проти запланованого.

У 2015 році Укрпоштою впроваджено низку нових послуг для наших споживачів, які вже почали користуватися чималим попитом в українців та давати позитивні результати у вигляді зростання прибутків підприємства. Наприклад, з моменту запровадження Укрпоштою послуги «Консигнація» з Естонською поштою вже близько 80 тис. українців отримали свої замовлення».

Впровадження Укрпоштою нової послуги «Прискорена пошта» також має свої перші результати. Обсяги відправлень почали обраховуватися тисячами на місяць, а мережа поштових відділень, що здійснює приймання відправлень, збільшилась до понад 300.

Також набирає популярності серед користувачів й послуга з доставки посилок e-commerce з Китаю. Від початку запуску послуги у квітні 2015 року українці отримали вже близько 10 тис. посилок з китайських інтернет -магазинів.

 У третьому кварталі підприємством сплачено податків, зборів, обов’язкових платежів на суму 308,4 млн. грн., у тому числі до Державного бюджету України – 64,8 млн. грн.

У четвертому кварталі підприємством також очікується отримання прибутку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Укрпочта,прибутковість,Укрпошта,Ігор Ткачук,податки,державний бюджет,споживачі,зростання,якість,нова якість політики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.