Блокада Криму допомогла реально оцінити гігантські масштаби контрабанди на Донба

23 вересня 2015, 18:02
Власник сторінки
0
84

У той час, як ініціатори блокади Криму щодня затримують сотні фур, в зоні АТО на Донбасі бійці рапортують про мізерні обсяги виявленої контрабанди.

250 заблокованих фур,як результат першого дня продовольчої блокади Криму.Кожна фура-це 20-22 тн вантажу.Населення Криму на 2014 рік становить 2,3 млн чоловік. 

До чого це я веду? Зараз поясню. 

Населення самопроголошеної ЛНР(оцінка на 01.03.2015 р)-1 197 100 чол. Населення ДНР(оцінка на 01.08.2015р)-2 332 556 чол. 

21 вересня 2015 р., за інформацією СБУ, у Луганській області силовики не дали провезти на територію "ЛНР" п`ятнадцять(!) тонн споживчих товарів і продуктів харчування. 

"Три(!) мікроавтобуса рухалися в бік лінії розмежування поза встановлених контрольних пунктів." 

Цілих три мікроавтобуси задовільнили потреби окупованих районів з мільйонним населенням. 

Ну, з окупованими районами Луганської області все зрозуміло. 
Губернатор Тука заявив,що практично поборов це ганебне явище.Я маю на увазі контрабанду. Так, залишилося відсотків 30% від того,що було при матюкливому "папєрєдникє".Не дарма ж Москалем його кличуть. 

Тільки у мене одне крамольне запитання до нинішнього губернатора Туки-звідки Вам відома цифра кількості контрабанди,мається на увазі 100%,яка дає Вам підстави заявляти про її скорочення на 70%? Москаль передав тему, назвавши реальні об"єми перевезення контрабандних вантажів?

Тоді,як бути з "непокабелимой" боротьбой з цим ганебним, але грошовим явищем, переважно на камери,як самого Москаля, так і його заступника Ю.Ю. Клименка?До речі, п.Тука ,Юрій Юрійович, зараз і Ваш заступник. 

"Меня терзают смутніе сомнения"-це часом не п.Клименка мав на увазі розстріляний волонтер Ендрю,коли на тлі Новотошківської школи розповідав про таємничого Юрія Юрійовича,який вирішує всі питання на контрольованих Україною територіях? 

"Контролює все Юрій Юрійович і пан генерал-лейтенант. Ці два гівна давно тут сидять",-заявив перед смертю волонтер Андрій Галущенко, розповідаючи про незаконну торгівлю в зоні АТО 

До речі,а як там справи з контрабандою в сусідній Донецькій,
області?
  
"На Донеччині на блокпосту співробітниками СБУ були зупинені два(?) легкових(!) автомобілі." 

Я хотів би зацікавленим і не дуже, особам, нагадати,що війна закінчиться тобі,коли не в ній,війні, не буде матеріальної зацікавленості обох сторін конфлікту.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.