Прецедент Мосійчука

17 вересня 2015, 21:58
Власник сторінки
Правозахисник
1
265
Прецедент Мосійчука
В кулуарах ВРУ ведуть арештованого нардепа Ігоря Мосійчука

Який меседж послала виконавча влада законодавчій, створивши "Прецедент Мосійчука"?

Весь цей інцидент з нардепом від фракції «Радикальна партія О. Ляшка» Ігорем Мосійчуком в головній ролі на екранах в Верховній Раді має два основних меседжі виконавчої влади до нардепів:

1. «У всіх нас на обличчі пір’я і всі про це знають, навіть народ. Однак, якщо хтось з нардепів чи з фракцій вирішить піти проти генеральної лінії правлячої партії, це пір’я ми в спромозі показати по всім каналам у найкращих традиціях української політики».

2. «Показали зараз про Мосійчука, а "остальноє додумайте самі". Хочеш засвітитись і вийти з коаліції? А ти впевнений, що один з тих хабарів, які ти брав, не був спланованою акцією "Живця на гачка"? Точно впевнений?».

Хоча фільм з Мосійчуком в головній ролі є непоганим і якусь «Пальмову гілку» в Каннах міг би і здобути, але нам з цього що? (а от я уявляю, як дивилась на слідчі кадри та сама "головний лікар", яку тоді тероризував на камеру Ігор Мосійчук). 

Висновок 1: Хочеш бути як ‪‎Сашко Білий‬? – Не ганьби себе. А зганьбив себе і приховуєш це – сиди тихо і грай в те, що тобі кажуть – не будь Мосійчуком, бо «ініціатива наказуєма».

Висновок 2: В принципі не ганьбіть ні себе, ні народ, що потопає у війні та у економічній ямі. Найкращий вихід – складіть свої мандати і продовжуйте займатись бізнесом. Вистачить з нас «воров в законє».

п.с. Ця штука з такою неприємною персоною, як Ігор ‎Мосійчук‬ не є якоюсь сенсацією. Здається, що всі знали, що з давніх-давен в пострадянських державах всі беруть хабарі і всіх їх тримають на гачку-компроматі. 
Тут просто привселюдно довели, що у одного хлопця з Банкової є (вибачте) «сталеві яйця» і все.

https://www.facebook.com/vyacheslav.hladky/posts/1042709472408374?notif_t=like
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: коалиция,Ляшко,Игорь Мосийчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.