Укрпошта є справним платником податків

31 серпня 2015, 14:51
Власник сторінки
1
44

Укрпошта – одне зі стратегічних підприємств держави, яке виконує важливу соціальну місію для країни як національний оператор поштового зв’язку та дбає про те, щоб держава отримувала кошти на виконання своїх зобов’язань.

Укрпошта – одне зі стратегічних підприємств держави, яке виконує важливу соціальну місію для країни як національний оператор поштового зв’язку та дбає про те, щоб держава отримувала кошти на виконання своїх зобов’язань.

Незважаючи на складну соціально-економічну ситуацію в країні, Укрпошта є справним платником податків, показуючи позитивну динаміку у виконанні обов’язкових платежів до Державного бюджету.

Загалом за сім місяців цього року Укрпошта сплатила понад 700 мільйонів гривень  податків до бюджетів усіх рівнів.

Зокрема, за січень-липень 2015 року Укрпошта сплатила обов’язкових платежів до Державного бюджету 154,7 мільйони гривень, що на 140,3 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Лише податку на прибуток Укрпоштою у цьому році сплачено більше на 122,7%, ніж за цей же період у 2014 році.

Відрахування частини прибутку (дивідендів) Укрпошти за цей рік склало 9,4 мільйонів гривень збільшившись на 148,2% до 2014 року.

Інших податків, які сплачуються до Державного бюджету, Укрпоштою у 2015 році сплачено більше 62 мільйонів гривень. У тому числі задля підтримки української армії, підприємством сплачено військового збору у розмірі 16,5 мільйонів гривень.

Крім того, Укрпошта продовжує позитивну динаміку нарощування доходів підприємства.

У січні-серпні 2015 року сума доходів зросла до 2 796,5 млн. грн. Це на 8,3% більше, ніж у минулому році, та на 6,6% більше проти плану.

Цього вдалося досягти, зокрема, за рахунок збільшення кількості міжнародних відправлень завдяки підписанню договору з Поштою Китаю.

Отримати прибуток за вісім місяців цього року підприємство очікує у розмірі 14,7 млн. грн., що на 14,4% більше проти плану та майже у п’ять разів більше проти аналогічного періоду минулого року.

Окрім збільшення прибутків, Укрпошта сьогодні знаходить можливості для суттєвої економії коштів підприємства за рахунок впровадження різноманітних заходів. Зокрема, на підприємстві здійснюється робота щодо оптимізації поштових маршрутів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Укрпочта,Укрпошта,підтримка,Ігор Ткачук,податки,армія,соціальна політика,державний бюджет,економія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.