Запрошуємо вас на відкриття магазину «Світ шкіри та хутра»

14 серпня 2015, 14:57
Власник сторінки
0
163
Запрошуємо вас на відкриття магазину «Світ шкіри та хутра»

Запрошуємо вас на святкове відкриття найбільшого магазину верхнього одягу «Світ шкіри та хутра» у вашому місті, яке відбудеться 21 серпня 2015 року за адресою: м. Ужгород, площа Шандора Петефі, буд. 7

Шановні закарпатці та гості міста!

Запрошуємо вас на святкове відкриття найбільшого магазину верхнього одягу «Світ шкіри та хутра» у вашому місті, яке відбудеться 21 серпня 2015 року за адресою: м. Ужгород, площа Шандора Петефі, буд. 7.

«Світ шкіри та хутра» - перша українська національна мережа магазинів верхнього одягу, котра більше 12 років працює у восьми обласних центрах України.

Співпрацює з провідними європейськими виробниками Греції, Італії, Туреччини та займається власним виробництвом шуб та жилетів із натурального хутра норки, бобра, ондатри, песця, нутрії, куниці, чорнобурої та рудої лисиці.

Вас приємно здивує широкий асортимент шуб та хутряних жилетів, дублянок, шкіряних курток та френчів, вовняних, текстильних та кашемірових пальто, головних уборів та аксесуарів.

На честь відкриття на вас чекають індивідуальні знижки, дисконтні картки та подарункові сертифікати на наступну покупку.

Завітайте до магазину «Світ шкіри та хутра»!

Чекаємо на вас за адресою: м. Ужгород, площа Шандора Петефі, буд. 7!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Ужгород,Закарпатье (Ужгород)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.