Дякую за життя по-новому….

03 липня 2015, 11:41
Власник сторінки
0
151
Дякую за життя по-новому….

Кількість населення у нашій країні неухильно скорочується, це відбувається приблизно з 1993 року. але за останній рік темпи зросли та далі продовжують зростати

Кількість населення у нашій країні неухильно скорочується для прикладу тільки за попередній рік населення скоротилось на 155 152 тис. чоловік. Якщо опиратись на дані Державної служби  статистики на 1 травня 2015 року в нас проживає 42 854 106 млн. людей, це на 155 152 людини менше ніж на 1 травня 2014 року.

Всі дані приводяться без обліку Донецької, Луганської областей та Криму. Також за підрахунками десь коло 900 000 людей покинуло нашу країну, у зв’язку із ситуацією на Донбасі. Також на даний момент кількість тих. Хто покидає рідні простори збільшується з кожним днем, бо жити  в нашій країні стало важче, тому більшість вирішує поїхати за кордон, хто просто працювати , хто на постійне місце проживання.. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.