ОДНОКРИЛИЙ ПТАХ УКРАЇНИ

01 липня 2015, 16:04
Власник сторінки
технолог пищевых производств
0
68

70 РОКІВ МИ ЖИЛИ ПРИ МОНОПОЛІЇ ОДНІЄЇ ЛІВОЇ ПАРТІЇ. зАРАЗ НАС ХОЧУТЬ ПРИМУСИТИ ЖИТИ ПРИ ОЛІГОПОЛІЇ ПРАВИХ ПАРТІЙ

однокрилий птах україни

Володимиру Леніну, котрий на гроші Олександра Парвуса (одесит Ізраель Гельфанд, який отримав на революцію 40 мільйонів німецьких марок) захопив владу в Російській імперії й зруйнував її, приписують фразу: « Кожна кухарка може управляти Державою». Йосип Сталін, який створив наймогутнішу Державу в світі і її нову націю - радянських людей, для яких Держава була понад усе, а «сам помирай, але товариша виручай» стверджував - «Кадри вирішують все».
Коли дивишся на життя в Україні, розумієш - що ці кадри, які у нас «вирішують все», і є ті ленінські кухарки!
Почнемо з 1991 року. Проти чого виступав Радянський народ? Хіба проти соціалізму або проти Союзу? Народ виступав проти монопольної влади компартії, за більшу самостійність республік і більш високий рівень участі простих людей в управлінні Державою. А що отримали, коли вищі компартіуди за пляшкою «Біловезької» на трьох, не питаючи волі інших республік, поховали і СРСР, і радянську владу, і саму ідею соціалізму?
СРСР поховали, як колись Ленін Росію, і, боюся, що теж не безкоштовно! Але що будуємо? Он Кучма, який перетворив Україну в кланово-олігархічний Кучманістан, весь час запитував: «Скажіть мені, яку державу я повинен будувати?». Він так і не знайшов відповіді на це питання, як не знайшли його ні російський Путін ні казахський Назарбаєв.
Ось вже тиждень на всіх екранах горить-догорає нафтобаза під Києвом, а нам показують, як мужні пожежні обрушують на цистерни водоспади води. Так, цистерни потрібно охолоджувати, але ж пожежні в першу чергу повинні гасити палаючу нафту, а гасити її можна тільки піною. Ось піну ми чомусь побачили, коли більша частина цистерн вже вигоріла (нафту з цистерн так і не перекачали, бо не змогли вирішити. При тому не як, а кому!)і нас тепер заспокоюють, що пожежа скоро закінчиться, бо горіти вже майже нічому. Ось така ситуація характеризує становище на пострадянському просторі. І в Україні, і в Росії. Справа підміняється тупою показухою.
Та чого ще можна чекати від куховарок, які навіть уявлення не мають, що будують?
Ми жили при соціалізмі, для якого головною метою було задоволення все зростаючих потреб народу за рахунок удосконалення техніки і технології, підвищення платоспроможності населення, особистої відповідальності виконавців за доручену справу при невідворотності покарання за будь-які порушення.
Насамперед у нас ліквідували особисту відповідальність, замінивши її круговою порукою. Мовляв, відповідальність - це Сталінські репресії! Тепер наш прем'єр може клястися, що не виконання передвиборчих обіцянок це - куля в лоб! Де та куля і чи можна нею вважати його канадський паспорт?
Нас посадили на голку позик МВФ, які не отримаєш, не виконавши їхніх вимог. Але ж в МВФ сидять не альтруїсти. Його господарі, найбагатші країни-виробники. Їм потрібен ринок збуту їхніх товарів, дешева сировина і дешева робоча сила. Ось для того, щоб наші діти й онуки були для них тієї дешевою робочою силою, а Україна постачали їм ту дешеву сировину, а не готову продукцію і дають вони щедрі кредити куховаркам, прекрасно знаючи, що ті їх не в справу пустять, а розкрадуть! Вони розкрадуть, а повертати будемо ми і наші онуки. Наші, не їхні!
Наш Президент радісно віщає, що скоро ми вийдемо в лідери експортерів сільськогосподарської продукції. А що ми експортуємо - борошно і соняшникову олію або зерно і насіння? Що експортує Росія - бензин чи нафту? Ми вже перетворюємося з світової Держави в «Бананові республіки»!
Ви не думали, чому знищені гіганти радянської індустрії? Чому в цехах того ж могутнього Львівського автобусного заводу навіть підлоги розібрані, а майже все дороге устаткування порізане і здано в металобрухт? Чому ЛАЗом досі володіють брати Чуркіни, заплативши за нього колись 5-10% вартості? Ось ми всі єхидно запитуємо, чому це Порошенко вимагає продавати наші стратегічні підприємства, але не продає свій завод в Липецьку? Та тому і не продає, що його куплять такі ж Чуркіни за максимум 10% вартості! Але ж ЛАЗ знаходиться в Україні! Різали найцінніші японські лінії на металобрухт українські майстри і здавали його на українські ж фірми! Продавали завод за безцінь українські ж чиновники! Всі вони називали себе патріотами та зараз не бідують, а 60 000 робочих ЛАЗу стали безробітними. Зате у Львові найкращі трамваї в Україні випускає не ЛАЗ Чуркіна, а Саша Ткаченко, син мого колишнього зав. аспірантурою, чернігівського партизана Федора Івановича Ткаченко. Саша на своєму «Електронмаші» освоїв випуск не тільки супертрамваїв, але і електромобілів, і малої міської техніки, і випустить будь-яку машину, на яку отримає замовлення. Він чітко освоїв закон - платоспроможний попит визначає пропозицію і життя підприємств!
Не думаю, що влада кухарок не знає цього. У всякому разі, специ з МВФ точно знають. Саме для того, щоб зробити наших дітей жебраками, готовими на будь-яку роботу за копійки, і рекомендують нашим куховаркам знизити платоспроможність населення шляхом заморожування зарплат і пенсій, при різкому підвищенні тарифів на комуналку і транспорт, а також на будь-які товари та послуги! При цьому від зростання тарифів прибуток отримає не Держава, а господарі облгазів і обленерго, які не вклали в модернізацію галузей ні копійки! Прибуток від подорожчання перевезень піде на вибори в місцеві органи влади господарів цих перевезень!
Майдан підняв середній клас, якому особисті гроші дали Свободу. Саме тому і продовжують тиснути малий і середній бізнес податками, волаючи про їх зменшення та зниження( на папері). Саме тому і триває ця договірна війна в Донбасі, потрібна куховаркам і Росії, і України, щоб позбутися пасіонаріїв - активних людей, як Росії, так і тих, хто підняв Майдан в Україні.
Правда, Путін, крім позбавлення від «добровольців», що заробляють війною, навчає безкоштовно в Донбасі і бійців регулярних частин, роблячи свою армію найбоєздатнішою у світі. Нашим куховаркам це не потрібно. Вони навпаки, добровольців нац. гвардійців кидають на забій у котли, які організовують спільно наші і російські генерали!
Я народився в наймогутнішої Держави світу. Соціалістичній Державі, для якої було головним добробут всього Народу. Хто мені може сказати, в якій я Державі живу зараз і якими головними ідеями, крім власного і кланового збагачення, керується влада в моїй Ураїні та братській колись Росії?
Наближається жовтень, коли Порошенко обіцяв проведення місцевих виборів, до яких і перейде влада з Києва. Відбудуться вони тільки в тому випадку, якщо Захід не дасть до цього часу кредитів. Отримає влада гроші і забуде про ті вибори. Адже і дурню ясно, що завдяки діям кухарок, їх переможе Опозиційний блок, необачно викинутий владою з життя України і відповідальності за нього. Переможе не завдяки грошам Путіна, які він вкладає в Донбас, як колись король Франції Людовик 16 вкладав у незалежність США від Англії. Переможе завдяки діям самих куховарок! Коли ці куховарки блокують населення українського Донбасу, вони автоматично переводять його у ворога і розраховувати там на голоси не мають права! Грабуючи народ тарифами заради олігархів, кухарки не мають права розраховувати на наші голоси! Та за кого голосувати мені?
Я доживаю життя у Львові. Мою матір розстріляли восени 1941 поліцаї з Волинського охоронного січового куреня, діда закатували у 1948 бандерівці. Саме тому я не можу голосувати ні за бійців «Правого сектора» ні за базік зі «Свободи». У радянські часи я, лаяв чиновників влади, публікуючись в Канаді та США, вважав себе лібералом і визнав Радянську владу тільки в 1996, коли Нічна Конституція констатувала, що до влади прийшли не демократи, а дерьмокради і ліберали стали ліберастами. У мене тепер ліві погляди. Але «Правий сектор» у нас є, а лівого - нема! Комуністи мільйонера Симоненко давно продалися олігархам або стали олігархами, як сам Симоненко. Комуніст Леонід Грач, тепер воює, як раніше з Сімонеко, з Зюгановим в Росії. Директор «МелітопольСталі» справжній комуніст Володимир Бойко помер від туги по заводу і його людям, яких його змусили продати Ахметову. Соціалісти ще за часів Мороза зрадили лівий рух за місце при кориті влади. Глава Союзу лівих сил Вася Волга досі сидить у буцегерні за спробу позбавити синка Азарова Одеського припортового. Сидить, хоча вже давно сам синок Азарова оголошений у розшук. Для кухарок на волі Вася страшний! Ось і немає у лівих лідера, а для успіху будь-якого руху потрібен лідер.
Я звертався до Леся Донія із закликом, об'єднати і очолити лівих. На жаль, він, ображений виборцями, яких купив інший кандидат, відмахнувся, що у нього немає грошей ні на об'єднання лівих, ні на партійне будівництво! От і залишилась Україна без Лівиці, наче птах з одним крилом…
Наближаються вибори до місцевих Рад, яким перейде тепер влада з центру. Але хто б, не переміг на них, чи ці куховарки, чи опозиційний блок анекдотіста Вадика Рабиновича і красуні Королевської, або «вила в бок» Ляшка, чи «самопоміч» олігарха Садового, це все одно буде права, капіталістична влада.
Основна ж мета капіталіста - прибуток будь-якою ціною, у тому числі і за рахунок пограбування і поневолення власного народу!
За кого ж тепер голосувати? Де ти, відважний, готовий очолити лівицю?
Не може існувати Держава, дивлячись в один бік, як не може літати однокрилий птах. Ми вже мали монопольну владу лівиці і пам’ятаэмо, чим це закінчилось. Наші батьки ледь змогли перемогти владу правиці, якою став фашизм. При владі повинні бути представники всього Народу- і праві, і ліві. І Центр
Нема у нас лідера для Лівиці. А без лівиці правиця куховарок і опозиційного блоку забезпечать все, щоб морда влади не змінилася. А тоді нових Жовтневого чи фашистського переворотів не уникнути!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.