Укрпошта уклала з Литвою угоду

18 червня 2015, 13:44
Власник сторінки
0
31

Впродовж багатьох років Укрпошта надає послуги з обробки і доставки міжнародних згрупованих посилок та міжнародної згрупованої письмової кореспонденції «Консигнація». Національний оператор поштового з

Впродовж багатьох років Укрпошта надає послуги з обробки і доставки міжнародних згрупованих посилок та міжнародної згрупованої письмової кореспонденції «Консигнація». Національний оператор поштового зв’язку України співпрацює з іноземними поштовими службами Словацької Республіки, Чехії та Німеччини.

А нещодавно угоду з обміну міжнародними згрупованими поштовими відправленнями «Консигнація» було укладено і з Литвою.

Сьогодні це є дуже перспективним напрямом діяльності національного оператора поштового зв’язку.

Послуга «Консигнація» здійснюється між призначеними поштовими операторами країн-членів Всесвітнього поштового союзу і передбачає пересилання міжнародних поштових відправлень, вкладеннями яких є товари, замовлені громадянами України за каталогами зарубіжних компаній або через інтернет-магазини. Такі відправлення адресовані різним одержувачам в Україні, але згруповані одним відправником.

Завдяки цьому для українців значно розширюються можливості під час замовлення імпортних товарів через європейські інтернет-магазини та каталоги. А представники  європейського бізнесу мають змогу отримати спрощений доступ до українського ринку.

Фірми-відправники із зарубіжних країн зможуть здійснювати свою діяльність на українському ринку із використанням мережі Укрпошти для доставки замовлених товарів українським адресатам у найвіддаленіші куточки.

 Митним законодавством України передбачається, що товари (крім підакцизних), які пересилаються до України в міжнародних поштових відправленнях від одного відправника на адресу одного одержувача, не оподатковуються митними платежами, за умови, якщо сумарна вартість вкладення не перевищує еквівалент 150 євро.

 Укрпошта пропонує чіткий трекінг всіх відправлень в режимі «он-лайн» та доставку в будь-яке з близько 12 тис. поштових відділень по всій Україні або, за бажанням клієнта, кур’єрську доставку до дверей одержувача.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Литва,товар,Укрпочта,Укрпошта,Интернет-магазин,Ігор Ткачук,угода,доставка по украине,імпорт,ринок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.