Цьогоріч Укрпошта значно поліпшила якість доставки преси

15 квітня 2015, 13:52
Власник сторінки
0
79

Основною метою Укрпошти залишається безперебійне забезпечення населення України періодикою, підвищення якості послуг із розповсюдження газет і журналів, вчасна доставка преси

Основною метою Укрпошти залишається безперебійне забезпечення населення України періодикою, підвищення якості послуг із розповсюдження газет і журналів, вчасна доставка преси, в тому числі на території, де запроваджено режим надзвичайної ситуації.

Оперативна доставка періодичних видань є традиційною та пріоритетною послугою Укрпошти.

Ми усвідомлюємо соціальну відповідальність Укрпошти в доставці преси людям, адже часто ми є єдиними, хто доносить друковане слово до найвіддаленіших куточків країни, і ми розуміємо, наскільки сьогодні важливо гарантувати поінформованість громадян про події в Україні та світі.

Щороку національним поштовим оператором здійснюється доставка за передплатою та вроздріб понад 800 мільйонів примірників газет і журналів. Доставка періодики відбувається по всій території України до кожного із 30 тисяч населених пунктів.

Це щоденна трудомістка робота, яка здійснюється силами наших працівників, які роблять усе можливе, аби продукція редакцій видань, видавців і поліграфістів вчасно потрапляла до читачів. Нині мережа Укрпошти нараховує близько 12 тисяч поштових відділень по всій території держави, 9 тисяч із яких розташовані в сільській місцевості.

Крім того, цьогоріч вдалося значно поліпшити якість доставки преси.

Тепер газети та журнали доставляються передплатникам у той самий день, якщо вони надійшли від видавців до центрів сортування Укрпошти: в Києві – до 8 години ранку, в обласних центрах – до 10-ї, у районних центрах, містах обласного підпорядкування та інших населених пунктах – до 14-ї години. Доставка в обласні центри здійснюється не рідше 6 разів на тиждень, в райцентри – не рідше 5, у сільській місцевості від 3 до 5 разів залежно від чисельності населення.

Однак ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Попереду – ще багато планів та задумів. Укрпошта і надалі продовжуватиме працювати на благо своїх клієнтів.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: газеты,журнал,доставка,Укрпочта,Укрпошта,Україна,Ігор Ткачук,Ткачук,Міністерство інфраструктури
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.