Прокурори визнали амбідекстрією злочинні діяння доцента Вінницького медуніверу

11 квітня 2015, 22:52
Власник сторінки
0
160
Прокурори визнали амбідекстрією злочинні діяння доцента Вінницького медуніверу

Завідуюча кафедрою фармацевтичної хімії ВНМУ, доцент Ющенко Т.І. сфальшувала 12 “прогулів” викладачу ВНМУ - кандидату фармацевтичних наук, а в табелях обліку робочого часу не зазначила жодного з них.

Завідуюча кафедрою фармацевтичної хімії ВНМУ, доцент Ющенко Т.І. разом з лаборантом Роговою О.Ю. та першим заступником прокурора Вінницької області Качуром М. (нині люстрованим), всупереч ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ПРО ВИЩУ ОСВІТУ, надумали та сфальшували задніми числами 12 “прогулів” викладачу ВНМУ - кандидату фармацевтичних наук, які поставили між проведеними парами в січні та лютому 2012 р.: 4, 5, 24, 25, 26, 27, 30, 31 січня та 7, 14, 15, 27 лютого упродовж кількох годин з точністю до хвилин: 2год.02 хв., 3год.40хв., 3год.17хв., 3год.15хв., 3год.12хв., 2год.42хв., 4год.42хв., 3год.32хв., 4год.57хв., 4год.52хв.

За згодою ректора ВНМУ Мороза В.М. вони сфальшували записки та акти про “прогули” та примусили підписати їх 24-и працівника кафедри: викладачів без наукових ступенів та лаборантів.

У табелях обліку робочого часу вони не зазначили жодного з 12-ти надуманих “прогулів”. На підставі табелів бухгалтер ВНМУ склала розрахункові листки з зазначенням повного відпрацювання усіх днів та годин. Після отриманої заробітної плати кандидатом фармацевтичних наук за січень та лютий 2012 року її звільнили з роботи 3 березня 2012 року за п. 4 ст. 40 КЗпП України.

Абсурд в злочинних діях зав.кафедрою ВНМУ Ющенко Т.І. став підставою для відкриття кримінального провадження за фактом службового підроблення (ст. 366 Кримінального кодексу України), вчиненого групою посадових осіб за попередньою змовою ВНМУ з організатором групи ректором Морозом В.М.

Зі слів першого заступника прокурора Вінницької області Максимюка А. на особистому прийомі, завідуюча кафедрою фармацевтичної хімії ВНМУ, доцент Ющенко Т.І. “лівою рукою написала службові записки та акти до них, а правою рукою — табелі обліку робочого часу”, щоб звільнити кандидата фармацевтичних наук з роботи.

Зі слів прокурора Вінницької області Соколового В.П., зав.кафедрою Ющенко Т.І. “просто так складала службові записки та акти до них”.

Дане кримінальне провадження слідчі вінницької міліції Щетніцька Н.В. та Пахольчак А.О. без проведення жодної слідчої дії, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, “на замовлення” закривали 6 разів та внесли до офіційних документів — постанов завідомо неправдиві відомості: “Жодних розбіжностей у днях і годинах, зафіксованих у службових записках та у табелях робочого часу не виявлено... ”.

Голова Вінницького міського суду - слідчий суддя Михайленко А.В. в ухвалі від 17.12.14 р. ІМЕНЕМ УКРАЇНИ також завідомо неправдиво стверджує: “...Жодних розбіжностей у днях і годинах зафіксованих у службових записках та у табелях робочого часу не виявлено”.

На користь злочинців суддя Михайленко А.В. в ухвалі суду повністю підмінив покази виконуючої обовязки директора бібліотеки ВНМУ Кравчук Н.М. та завідувача сектором абоненту наукової літератури Гуми І.В.

Колегія суддів Апеляційного суду Вінницької області Юненко М.О. (головуючий), судді Ващук В.П. та Рибчинський В.П. 12.01.15 р. “на замовлення” затвердили відверту брехню судді Михайленка А.В., слідчих міліції Щетніцької Н.В. та Пахольчак А.О. з їх процесуальними керівниками - прокурорами, щоб захистити злочинців від кримінальної відповідальності та покрити злочини проти правосуддя.

Звільнена з роботи викладач - кандидат фармацевтичних наук визнана судами потерпілою від злочинів групи посадових осіб ВНМУ за попередньою змовою в 4-х кримінальних провадженнях за фактами службового підроблення, шахрайства, крадіжки та вимагання, говорить: “Лише після звільнення мене з роботи та мого звернення до Вінницького міського суду з цивільним позовом про поновлення на роботі і стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, проректор Гумінський Ю.Й. надав до суду перероблений та підроблений розрахунковий листок за лютий 2012 р. за підписом бухгалтера ВНМУ, який повністю відрізняється від виданого мені на руки з бухгалтерії і від усіх інших розрахункових листків, отриманих мною щомісяця упродовж 8 років. Зміст такого сфальшованого розрахункового листка суперечить ЗАКОНОДАВСТВУ УКРАЇНИ ПРО ВИЩУ ОСВІТУ. Президент України Порошенко П.О. та попередній Президент неодноразово передавали мої звернення до ГПУ та МВС України. Я особисто неодноразово зверталася до Міністра МВС України Авакова А.Б. з проханням організувати перевірку вінницьких слідчих Щетніцької Н.В. та Пахольчак А. на детекторі брехні та на відповідність займаним посадам, оскільки названі службові особи внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів — постанов, умисно не виконали 9-ть ухвал судів, що набрали законної сили, 5-ть моїх клопотань та 4-ри постанови слідчих та без проведення жодної слідчої дії 6 разів закривали кримінальне провадження. Згідно ст. 382 Кримінального кодексу України “Невиконання судового рішення”, службова особа несе кримінальну відповідальність за умисне невиконання ухвал слідчих суддів, що набрали законної сили. Згідно ст. 366 Кримінального кодексу України “Службове підроблення”, службова особа несе кримінальну відповідальність за внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей. Проте до сьогоднішнього дня МВС України та ГПУ не вжили жодних заходів реагування та не притягнули до кримінальної відповідальності за корупційні злочини групу службових осіб за попередньою змовою органів внутрішній справ, прокуратури та суду”.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.