Благодійний фонд «Небайдужі серця» підтримав наших хлопців в АТО

11 квітня 2015, 15:38
Власник сторінки
0
70
Благодійний фонд «Небайдужі серця» підтримав наших хлопців в АТО
Благодійний фонд «Небайдужі серця» підтримав наших хлопців в АТО

Коли до благодійного фонду «Небайдужі серця» звернувся командир добровольчої роти «Торнадо» з проханням надати гуманітарну допомогу, благодійний фонд «Небайдужі серця» зробив все

Благодійний фонд «Небайдужі серця» підтримав наших хлопців в АТО

Вже майже рік ведуться важкі бої на частині Донецької та Луганської областей України. Кому як не хлопцям з Донецьку та Луганську захищати свою територію від окупантів, боротися за свою незалежність. Благодійний фонд «Небайдужі серця» підтримав бійців АТО, надавши гуманітарну допомогу добровольчій роті патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо», та добровольчому батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Луганськ-1».

Гуманітарна допомога РПСМОП «Торнадо» від благодійного фонду «Небайдужі серця»

Коли до благодійного фонду «Небайдужі серця» звернувся командир добровольчої роти «Торнадо» з проханням надати гуманітарну допомогу, благодійний фонд «Небайдужі серця» зробив все, щоб знайти кошти і придбати все необхідне. Зимові армійські берци, головні убори, бушлати, комбінезони, светри, чоботи, термобілизна, мило, харчі та ін. речі – це все благодійний фонд «Небайдужі серця» зібрав та відвіз до бази роти «Торнадо». Хлопці були дуже вдячні всім, хто приймав участь у формуванні гуманітарної допомоги. Благодійний фонд «Небайдужі серця» пообіцяв повернутися найближчим часом. Чергова допомога добровольчій роті спецпризначення «Торнадо», була дуже вчасна. Камуфляжний одяг, берци армійські, каремати самонадувні, м’ясні консерви  - все це дуже підняло бойовий дух бійцям. Хлопці розуміють, що їх підтримують, їм допомагають, на них чекають. В такий складний час дуже важливо не втрачати віру.



Благодійний фонд «Небайдужі серця» відправив гуманітарний конвой батальйону «Луганськ-1»

Спальні мішки, термобілизна, гумові чоботи, ліки та засоби першої медичної допомоги, відра, тарілки, продукти харчування, шахи, шашки та ін. – ось, що благодійний фонд «Небайдужі серця» відправив до бази добровольчого батальйону спецпризначення «Луганськ-1». Хлопці знаходяться на передовій і дуже потребують постійної допомоги і підтримки, адже Вони кожен день ціною власних життів відстоюють нашу незалежність.

Будь небайдужим разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»

В цей складний час для країни, просто не можливо залишатись осторонь. Благодійний фонд «Небайдужі серця» постійно допомагає бійцям АТО, знаходить кошти і формує гуманітарні конвої, підтримує хлопців морально. На сході країни війна, війна яка не жаліє ні старих людей, ні малих дітей. Зруйновані міста, села, загинуло тисячі людей – це страшний час. Але ми не повинні здаватися, ми повинні боротися за свою Батьківщину, за свою землю, за свою свободу, за свою сім’ю, за майбутнє! Ми повинні підтримувати тих, хто відстоює і захищає наше майбутнє там, в зоні АТО. Благодійний фонд «Небайдужі серця» обіцяє повернутися з благодійною допомогою до наших бійців. Ми віримо в світле майбутнє і чисте небо над головою.

Слава Україні!

Scan1589658965875


IMG_17047
IMG_17057
IMG_17067
IMG_17077
IMG_17087
IMG_17097
IMG_17107
IMG_17117
IMG_17127
IMG_17137
IMG_17147
IMG_17157
IMG_17167
IMG_17177
IMG_17187
IMG_17197
IMG_16967
IMG_17037

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: благотворительность,благодійність,благотворительный проект
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.