Кадирівці і осетини в ЛНР:хто є хто.

10 квітня 2015, 18:20
Власник сторінки
0
50

В м.Краснодон загони кадирівців відповідають за супровід колон та контрабанду ПММ і зброї.К

Місця дислокації кадирівців на території т.зв."ЛНР"

В Луганську загін кадирівців розквартирований в приміщеннях колишнього Головного управління Міндоходів в Луганській області за адресою:м.Луганськ, вул.Коцюбинского, 2 а (3-й поверх).

В м.Краснодон загони кадирівців відповідають за супровід колон та контрабанду ПММ і зброї.Керує ними польовий командир на псевдо " Мага". Крім того, на території міста Краснодон розквартирована група польового командира на псевдо "Дикий".

Є інформація про базування кадирівців та території бази відпочинку

поблизу с.Пархоменко та в районі с.Хрящівка, дачний кооператив Мир. На території кооперативу "Мир" крім живої сили розміщуються важка техніка і артилерія бойовиків.

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа"на території т.зв.ЛНР, в районі селища Верхня Деревечка Свердловського району Луганської області,налагоджено друк фальшивих грошових знаків Центрального банку РФ.Територія навколо бункеру і сам бункер знаходяться під охороною бойовиків з Північного Кавказу.

В Краснодоні кадирівцями налагоджена тісна взаємодія з загоном польового командира на псевдо "Моджахед".Загін "Моджахеда" брав активну участь в роззброєні розквартированого в м.Краснодон загону МГБ ЛНР ОБроН "Одеса" (командир Фомінов на псевдо "Фома")

Загальна кількість бойовиків,які розквартировані в Краснодонському і Свердловському районах Луганської області коливається від 100 до 250 бойовиків.

В Луганську вихідці з Кавказу входили окремими підрозділами до складу батальйонів "Дон" і "Зоря".Місцем їхнього розташування були селища Миколаївка та Піонерське Станично-Луганського району Луганської області.

В м.Лутугине був розквартирований підрозділ осетин загальною кількістю до 40 бойовиків. На початок збройного протистояння з регулярною українською армією загін нараховував до 70 бойовиків.Командир-Алгуров Альберт Філіпович.Ветеран збройних конфліктів на Кавказі.Один з польових командирів-Агаєв Аксарбек.

В Стаханові оперує загін вихідців з Кавказу кількістю до 100 бойовиків.

Д.Снєгирьов 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.