Закупівлі в он-лайн режимі - свідчення відкритості Укрпошти

03 квітня 2015, 10:27
Власник сторінки
1
36

Сьогодні сфера державних закупівель України, без перебільшення, може вважатися такою, що стрімко розвивається.

Сьогодні сфера державних закупівель України, без перебільшення, може вважатися такою, що стрімко розвивається. Міжнародні експерти, не оминаючи увагою вади й недоліки сьогоднішнього стану системи, одностайні в думці щодо ефективності останніх нововведень, котрі вигідно вирізняють нашу державу з-поміж інших членів СНД. Неабияку роль у вдосконаленні процесу витрачання коштів держави відіграє використання напрацювань країн Європейського Союзу.

Тому з метою забезпечення прозорості процедур закупівель Укрпошта розпочала проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі.

Закупівлі в он-лайн режимі - свідчення відкритості Укрпошти. Спостерігати за проведенням процедури конкурсних торгів може кожен бажаючий в YouTube. Посилання на відео та графік запланованих он-лайн трансляцій можна знайти на сайті Укрпошти в розділі «Закупівлі», підрозділ «Графік он-лайн трансляцій проведення закупівель».

В Укрпошті регулярно розкриваються пропозиції учасників конкурсних торгів.

Днями, на розгляд комітету конкурсних торгів надійшли пропозиції від двох учасників конкурсних торгів, зокрема від: ТОВ «Український папір»; ПП «ПАПІРКАНЦТОРГ». Результати проведення закупівлі будуть оприлюднені протягом наступних 20 робочих днів, що можна буде спостерігати в он-лайн режимі на офіційному сайті Укрпошти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: онлайн,Укрпочта,Укрпошта,Ігор Ткачук,закупівлі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.