Масові заворушення в Констянтинівці спровокували комуністи та сепаратисти

20 березня 2015, 14:48
Власник сторінки
0
136
Масові заворушення в Констянтинівці спровокували комуністи та сепаратисти

Масові безлади в Константинівці були організовані проросійськими сепаратистами з місцевого осередку компартії

Після жахливого ДТП в Констатнтинівці, в якому загинула 8річна дівчинка та постраждала її мати, розпочалися масові заворушення. Звичайно, після такої трагедії градус напруження був на межі, але натовп міліція могла б втримати від заворушень, враховуючи те що дії влади були дуже оперативними. Винуватці ДТП протягом короткого часу біли затримані і їм було повідомлено про підозру у вчинені злочину. Люди мають право на гнів тому, що сталась велика трагедія, але чи були вони готові до стихійного мітингу, який переріс у масові заворушення? Міліція повідомляє, що не дивлячись на високий рівень незадоволення людей без поштовху, такої собі іскри, масових заворушень не відбулось би. Це добре, що міліція своїми злаженими профейсійними діями  змогли зупинити порушення закону. Був застосований метод, коли з натовпу висмикуються найактивніші учасники заворушень і з часом за відсутності такої рушійної сили заворушення самі вщухаюьб. Так от стало відомо хто став тією іскрою, яка розпалила полум'я негараздів у Констянтинівці. Вони були організовані громадянами з проросійським та сепаратистськими поглядами з місцевого осередку компартії.

Проросійські активісти комуністичної партії, скориставшись настроями натовпу, спровокували протестувальників до погромів, підпалів державної власності та скандування антиукраїнських лозунгів. Зокрема, за наявною інформацією, організатором та координатором масових безладів став секретар по ідеології Константинівського міському Компартії України Донецької області Денис Чубаха.

Молодий комуніст ніколи не приховував своїх сепаратистських та проросійських поглядів, закликаючи в соціальних мережах до об’єднання Донбасу з Росією та іншими пострадянськими республіками в єдину державу, засновану на соціалістичних принципах.

Минулого року, під час так званої «Російської весни», товариш Чубаха неодноразово організовував сепаратистські мітинги в Костантинівці. В той час коли Україна зазнала військової агресії з боку свого північного сусіда, секретар по ідеології підтримував тісні контакти з КПРФ. Ставши на сторону російського «агітпропу», Чубаха неодноразово давав інтерв ю кремлівській газеті «Советская Россия». Всім тим, хто ще сумнівається у колабораціонізмі українських комуністів з загарбниками, рекомендуємо почитати антиукраїнську агітацію Дениса Чубахи, якою просто просякнуті статті, розміщені на сайті зазначеного рупору путінських придворних ліваків - «Прозрение Донбасса» від 30.06.2014 та «Как там в зоне укров» від 22.09.2014.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.