Логіка політичних подій початку 2014.

15 березня 2015, 16:18
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
49

Та багатоходовий задум Путіна провалився - цього ж дня революційний народ показав дулю всім , хто розчищав трон для миттєво звільненої і доставленої в інвалідному візку на київський Майдан Тимошенко.

 Я не знаю, чи вивчають нині в школі Логіку. Пам’ятаю, що у 1953 році в девятому класі вивчали  такий предмет. Мені, навіть, подобався. Бували й курйози, коли учитель запрошувала  до класної дошки  жартівника (у кожному класі є такі) відповісти домашнє завдання. На питання про тотожність він завжди вставляв доказ: «Якщо Б є А, то і А є... ».  На цьому учитель його різко зупиняла й ставила в класний журнал двійку. Щоденника, як завжди, у нього не було....

Логіка політичних подій в лютому 2014 вказує на те, що після кривавого Водохрестя Президент почав втрачати владу. Керування політичними процесами в Києві переходило до Клюєва (за участі  Портнова, Медведчука, Турчинова,...). А після відльоту Януковича  на відкриття Олімпіади в Сочі, Клюєв і К*, під наглядом Суркова, майже повністю  направляли навколомайданні процеси в потрібному напрямку. Янукович вже всім заважав. Безперечно, що по вказівці «зверху», Клюєв прийняв  активну участь у втечі (викраденні) Януковича до Криму, де й передав його 22 лютого в надійні руки ФСБ Росії.       

Та багатоходовий задум Путіна провалився - цього ж дня революційний народ показав дулю всім (в тому числі й стадному, олігархічному парламенту), хто розчищав трон для миттєво звільненої і доставленої в інвалідному візку на київський Майдан Тимошенко.

Наслідки?.. Наступного дня розпочалося втілення кремлівського сценарію по анексії Крима, а Меркель запросила Тимошенко на лікування до Німеччини, щоб потенційний кандидат  в президенти появилась 19 березня в Україні в туфлях на  високих шпильках. Та більш спритні партійні «однодумці» вже покидають «Батьківщину», як криси аварійний корабель. Сепаратисти сходу і півдня  «под предводительством Путина» стадно зашевелились.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.