Знищено бойовика, причетного до теракту в Одесі

15 березня 2015, 15:09
Власник сторінки
0
47

12 березня, вночі, під Мар'їнкою Донецької області був знищений один з ватажків миколаївського Антимайдану, бойовик із загону військової розвідки "Вікінг" Андрій Гончарук, на псевдо "Молодий".

2 березня, вночі, під Мар'їнкою Донецької області був знищений один з ватажків миколаївського Антимайдану, бойовик із загону військової розвідки "Вікінг" Андрій Гончарук, на псевдо "Молодий".

Гончарук брав активну участь у бойових діях на сході України в рядах т.зв. " Республіканської гвардії " ДНР, загін" Вікінг " (військова розвідка).

За даними аналітичного відділу ГІ "Права справа", "Молодий" мав відношення до організації терористичних актів в Одесі. Він займався вербуванням уродженців Миколаєва та Одеси, з метою організації диверсійних груп для проведення терактів у цих містах.

2 березня 2014 Гончарук брав участь і був одним з організаторів блокування в'їзду військової техніки в Миколаїв на виїзді з мікрорайону Варварівка. Був оголошений міліцією в розшук у рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 279 КК України "Блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод".

Д.Снєгирьов 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.