Шевченко вчить перемагати у війні з Росією

13 березня 2015, 11:20
Власник сторінки
депутат міської ради Ужгорода
0
119
Шевченко вчить перемагати у війні з Росією
Ті слова, з яких треба починати вивчати Шевченка

9 березня Україна відзначила 201 річницю з Дня народження Тараса Шевченка. Проте не побачив глибокого аналізу слів Пророка Українського народу. А вони нас багато чому навчать.

Слова Шевченка завжди живі і актуальні. У своїй творчості Кобзарь заклав модель руху українського народу до побудови справедливої держави. Цю модель лише треба побачити, зрозуміти і змусити наших політиків її втілювати.

Після російської агресії в Криму та на Донбасі, коли західні «гаранти» територіальної цілісності України забули про свої гарантії, хочеться нагадати всім президентам, починаючи від Кравчука, пророчі слова Шевченка: «У чужому краю не шукайте, не питайте того, що немає і на небі, а не тілько на чужому полі. В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля». Ще два століття тому Тарас Григорович застерігав Україну від нинішніх помилок.

Політики  України протягом всіх років незалежності хотіли догодити Європі, не прогнівити Росію та випросити в Америки – це шлях до остаточного знищення української державності. Якби наші лідери думали над тим, що каже нам Шевченко, то не були б наші президенти і прем’єри «раби, подножки, грязь Москви, варшавське сміття».

Вихід є і він дуже простий: треба мати «мудрість свою», як повчав Тарас Шевченко. Покладатися лише на свій народ, свою армію, СВОЇ СИЛИ. Українська влада має нарешті навчитися довіряти своєму народу і вірити у нього. Адже війну з Росією виграє не США, не Європа, а український народ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Тарас Шевченко,Україна,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.