Конкурс "Голос: діти"

09 лютого 2015, 18:25
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
94

Це - шок!


 

І вся Україна стає свідком того, як «простий і скромний», бо ще не має золотого унітазу, переобтяжений державним реформуванням «камікадзе №1» пан Яценюк, посміхаючись і хвилюючись, вболіває за свою «талановиту» доцю. Шок!

Це в той час, коли країна заливається слізьми і кров’ю, коли на Сході гуманітарна катастрофа, коли біженців витягують волонтери і добровольці, коли на мирній території вже вкотре народ затягує за його вказівкою паски, у нашого прем’єр-міністра немає більшої турботи, як світитися на телеекрані в такому амплуа. Чи це не верх цинізму і зневаги до нас, українців? Чи можемо ми їм вірити, що вони творять нову Україну?

Не віримо!!! Тож скажімо про це голосно всі, 40 з гаком мільйонів! Як? На вулицях Києва, кожного обласного центру, кожного міста і містечка. Якщо обрали нечесних олігархів, бізнесменів, політиканів, то примусьмо їх зараз схаменутися і працювати на країну, а не знову на себе! Скажімо сьогодні на наших мирних акціях, бо завтра вже буде пізно. Бо на завтра в Нормандії вже заплановано злив нашого Сходу на кшталт Придністров’я, Абхазії, Чечні.

Вийдемо так, як вийшли французи в Парижі, щоб сказати своє «Ні!» тероризму. І європейській верхівці не залишалося нічого іншого, як стати в перші лави народного обурення. У нас не 13 жертв, а щодня гинуть люди, і не 3-5, як йдеться в повідомленнях штабу АТО, а тисячі...

Схаменімося! Досить вірити брехні! Досить піддаватися гніву, ненависті, паніці і страху перед війною! У нас вже війна. І ми, українці, повинні її зупинити. З вірою в душі, Богом у серці і молитвою на устах.

 

Світлана Алєксєєва

м.Стрий

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.