Скандал в "одеській" освіті. УВК "НАДІЯ".

01 лютого 2015, 22:07
Власник сторінки
работаю в жанре журналистских расследований
1
269
Скандал в  одеській  освіті. УВК  НАДІЯ .

проголошуємо свою повну суспільно-політичну та правову підтримку батькам НВК № 275 «Надія», що виступили проти замовних кадрових зачисток, та анонсуємо резонансні інформаційно - правові провадження



 До правозахисної корпорації «За всю Одесу!» звернулися батьки НВК № 275 «Надія» з питанням правового захисту щодо організованого групою осіб переслідування адміністративно-педагогічного складу НВК за здійснення професійної діяльності. В ході бесіди з’ясувалося, що депутат Одеської міської ради VII скликання Ірина Єсєнович, вступивши у змову із заступником Одеського міського голови Зінаїдою Цвірінько вирішили змінити керівний склад навчального закладу за допомогою інформаційної кампанії, направленої особисто проти директора школи Тетяни Тарараки та учителів, які нею очолюються впродовж 24 років. В теперішній час за невстановлених підстав, при відсутності правового обґрунтування дій, проводить свою роботу, цитата «комісія з перевірки окремих питань діяльності Одеського НВК «Надія». У активістів громадського руху «За всю Одесу!» викликає збентеження та обставина, що маніпуляційний механізм попирання честі та гідності відомих у місті педагогів, правників, громадських діячів в кампанії застосовується за допомогою таких учасників інформаційної кампанії, як Олена Балабала, яка поставила себе в один ряд із представниками інформаційної групи «Храбро», що належить сутинеру, власнику притону «Зірка» Вадиму Чорному. Обгрунтоване обурення провокується конфліктом інтересів з боку людей, що асоціюються в суспільстві із Одеським Євромайданом, що віднедавна розпочали тісну співпрацю із яскравими представниками Партії Регіонів. Висловлюємо своє переконання, що у сферу науки, освіти не мають морального права втручання, наприклад, заступник Одеського міського голови, що мусить бути піддана люстрації, та депутат, яка своїм жестом щодо журналіста по факту викриття її голосування чужою карткою, прославилась на всю країну. Тому проголошуємо свою повну суспільно-політичну та правову підтримку батькам НВК № 275 «Надія», що виступили проти замовних кадрових зачисток, та анонсуємо резонансні інформаційно - правові провадження. При цьому просимо громадськість патріотичного крила прийняти активну участь у ревізії діяльності Одеської міської ради VII скликання та Одеського міського голови Геннадія Труханова в питаннях витрачання коштів на освіту, проведення тендерів в сфері харчування, та звітності департаменту освіти Одеської міської ради щодо ремонту шкіл Одеси. Час нам дати відповідь на запитання: куди діваються кошти із бюджету, що «де-юре» мають спрямовуватися на утримання навчальних закладів наших дітей, а «де-факто» осідають в кишенях? Що зроблено Одеським міським головою Геннадієм Трухановим щодо наповнення міського бюджету, для утримання соціальної сфери?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.