Громадскість просить залишити директора Снятинського ДБІ на посаді.

01 лютого 2015, 18:43
Власник сторінки
0
59
Громадскість просить залишити директора Снятинського ДБІ на посаді.

Директора Снятинського дитячого будинку інтернату хочуть брудними технологіями звільнити та залишити вихованців без батька, який опікувався ними більше 20 років.

КОЛЕКТИВНЕ ЗВЕРНЕННЯ

Звертаємось до Вас так, як на сайті Івано – Франківської обласної ради  за адресом http://www.orada.if.ua/fileadmin/documents/Rishennja/06_34/1521-34.pdf опубліковано Рішення обласної ради від 29.12.2014. No 1521-34/2014 Про депутатський запит Я. Ульванської, Г.Беляшової, О.Бабій. До депутатського запиту додано звернення та заяву М.Зінової колишнього заступника начальника головного управління праці та соціального захисту населення обласної державної адміністрації.  В заяві зазначено, що замовником цього злочину нібито був Шимчук.Л.О. Але всі слова її заяви то суцільна брехня, буцімто Шимчук Л.О. не постраждав у даній справі, що  у нього на обличчі була невелика полоска червоного кольору. Однак всі ті хто провідував Шимчука Л.О. в опіковому відділенні можуть чітко сказати, що травма у нього була надзвичайно глибока та серйозна обличчя було обпечене та живого місця на обличчі  не було, також був перелом носа та ноги на все це є відповідні медичні висновки і виписка з опікового центру про ступінь важкості опіку і довідка за 18.01.11р. від дня цього злорадного випадку, який з ним стався. Є також висновок слідчих і його визнано потерпілим по справі довідка додається. А такими своїми депутатськими запитами з опублікуванням заяв саме в даний час вважаємо діями, що порушують вимоги статті 68 Конституції України тому, що вони поширюють   про  особу  недостовірну  інформацію  та  таку,  що ганьбить її гідність, честь чи ділову репутацію.

Вкажемо більше того, що було опущено Шимчук Л.О. після отриманих травм перебував на лікарняному з 18.01.2011року по 26.03.2011року, а це майже три місяці тому говорити, що він не постраждав це не правда, але і усе звернення це великий фарс бо хто напевне винен у цій ситуації це точно не Шимчук Л.О., винна  сама пані Мирослава  Зінова бо вона в свій час за правління злочинного режиму Януковича була призначена  в.о. обов’язки начальника головного управління праці та соціального захисту населення обласної державної адміністрації. У своєму зверненні вона пише про не прості виробничі стосунки, однак до цього часу Шимчук Л.О. працював з різними керівниками і начальниками проблем у виробничих стосунках  у нього з ними ніколи не було, а почалися саме з в.о. призначеною бандою Януковича через, що постраждав і сам Шимчук.

Людина працює багато років і всі знають, що керівник добросовісно ставиться до виконання своїх службових обов’язків, якими не зловживає сам і не дозволяє зловживати іншим, і він на своєму місці, але знову брудними технологіями наклепами та брехнею його хочуть звідти посунути, але панове керівники ми ж не працюємо з вами в режимі Януковича і хтось повинен за це відповідати. А факти з звернення та наклепу п. Зінової дуже легко перевірити наведемо два простих :

-           в Підмихайлівці вихованців ніхто не везе,

-          якби Шимчук Л.О. був насправді страшною людиною для простих жителів міста Снятина невже би його вибрали мером міста .

-           наступне згідно довідок перевірки у Снятинському дитячому будинку не виявлено зловживань з пенсійними коштами (копію довідки додаємо).

Вимагаємо припинення репресій над порядним і добросовісним керівником, який вже десятки років працює та допомагає людям. В зворотному   керуючись статтями ст.ст. 3, 28, 32, 55, 68 Конституції України, ст.ст. 16, 23, 270, 277, 1167 ЦК України, Постановою Пленуму Верховного суду України „Про  судову практику в правах про відшкодування моральної /немайнової/ шкоди” від 31 вересня 1995 року, Постановою Пленуму Верховного Суду від 28 вересня 1990 р. № 7 «Про застосування судами законодавства, що регулює захист честі, гідності і ділової репутації громадян та організацій» з подальшими змінами та доповненнями, ст.ст.3, 118, 119 ЦПК України будемо звертатись у суд.

19.01.2015року.

Ініціативна  група з працівників, членів батьківського комітету  Снятинського ДБІ та керівників благодійних та громадських організації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.