Жити по-новому, або A.C.A.B.

18 листопада 2014, 16:34
Власник сторінки
0
225

Старі методи на сторожі нової влади

Ну що, скучили за поліцейською державою? А вона і не зникала. Просто притихла, чекала, вижидала, поки  притупиться Ваш пост революційний гнів. А тепер «вуаля» - ось вона у всій красі. Спершу 14.10, нещодавно Банкова, вчора Осокорки. І підіть, спробуйте по протестувати… Якщо не отримаєте на горіхи від вірних ангелочків Авакова, то у СМІ вас точно назвуть провокатором, «фсбешником» і ледь не підпільним російським диверсантом. А все чому? Тому що владу під час війни, мовляв, критикувати не можна, висловлювати свою позицію не припустимо – раптом суспільство збуриться, а в країні ж і так справи не легко йдуть.

А от не визнавати війну війною можна, можна забудовувати «роздеребанені» за часів Космоса землі, а від народу парканом обгородитись – сам Бог велів!
Коли почуєте від когось з високопосадовців, що в Україні скоро відбудеться громадянське суспільство – плюньте цьому лицеміру в обличчя…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.