Кураторы РФ та хто створютиме регулярні армії самопроголошених ДНР та ЛНР

07 листопада 2014, 15:34
Власник сторінки
0
71

В діяльності керівних структур «ДНР/ЛНР» російські куратори ввели в дію положення, згідно з яким, чинуш на ключові посади в «урядах» призначатиме безпосередньо офіційний Кремль.

В даний час до цієї квоти віднесені «міністри оборони» та, ймовірно, інші представники «силового блоку».

 Після проведення 2 листопада 2014 «виборів голів і депутатів парламентів» псевдореспублік,новообраний «голова ДНР» О.Захарченко повідомив про заплановане оновлення складу «ради міністрів». Згідно з попередніми висновками, це дозволить усунути з посад маргінальних особистостей і людей, підконтрольних колишнім керівникам «уряду». Ймовірно, аналогічні зміни відбуватимуться в «ЛНР». Мета таких кроків полягатиме у створенні на базі «республік» керованих структур, здатних більш ефективно сприяти анексії територій України.

Керівництво РФ використовує «вибори» 2 листопада для надання псевдореспублікам легітимності. Згодом, після визнання цих утворень і їх «органів влади», ініціюватиметься звернення «парламентів ДНР/ЛНР» до РФ по допомогу в захисті населення від українського «геноциду», націоналізму чи інших вигаданих загроз та проведення референдумів з приєднання «республік» до Росії.

Для посилення контролю ситуації на захоплених територіях триває реформування «силового блоку» («МВС», «МДБ» тощо) «ДНР/ЛНР» шляхом його комплектування спеціалістами з аналогічних відомств РФ. Створюються регулярні армії «республік». Із захоплених територій поступово витісняються загони бойовиків «ополчення». В загальній масі НЗФ зростає питома вага кадрових частин і підрозділів ЗС Росії. Процес координує ГРУ ГШ ЗС РФ.У НЗФ Росія запроваджує систему укладання із бойовиками дворічних контрактів на подальшу участь у воєнних діях на Сході України.

На території Донецької області цей процес курує організація РФ з функціями контррозвідки (точна назва і підпорядкованість не встановлені). Її співробітники уповноважені на оперативну розробку осіб незалежно від їх статусу. Жодних авторитетів, окрім власного керівництва, представники цієї інституції не визнають. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина-Россия,ДНР,ЛНР,Александр Захарченко ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.