Тимошенко на Свободі

24 вересня 2014, 17:53
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
58

Результат – розкол здобутків Майдану-2004 на догоду Путіну. Чи не наступимо ми знову на ті граблі після Євромайдану?.. Хутін буде задоволений.

 22 вересня дивився «Свободу слова» з Андрієм Куликовим. Особливо запам’ятався виступ Юлії Тимошенко. Вислови її прямі й обтесані, як кілок: Міжнародні справи Президента не прийнятні, військові дії Головнокомандувача на Сході – провальні. Причина - непрофесійне оточення. От якби...!

Висновок - всі, хто проти Порошенко, голосуйте за Тимошенко!

До речі. Згадав, як Юля (з Томенко, Турчиновим, Бродським, Пашинським,...) в 2005 році «допомогла» Президенту розгледіти ворогів в його оточенні – клятих «любих друзів», серед яких був і Порошенко. Результат – розкол здобутків Майдану-2004 на догоду Путіну. Чи не наступимо ми знову на ті граблі після Євромайдану?.. Хутін буде задоволений.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.