Військова творчість. Відеокліпи.

23 вересня 2014, 12:56
Власник сторінки
1
63

Якщо що пропустив цікаве - не стидайтесь, нагадайте)

Сучасні бойові дії ведуться не лише на полях, але і в інформаційному просторі - власне інформаційно проти нас воювали всі понад двадцять років нашої незалежності, але лише зараз це ведеться відкрито, і лише зараз ми, українці, спромоглися на адекватну відповідь. Кілька шедеврів хочу зібрати в себе на сторінках блогу у вигляді такого собі особистого чарту. Якщо що пропустив цікаве - не стидайтесь, нагадайте)

Отже шедевр перший. Абсолютний) 
Якщо Іван Четвертий увійшов в історію як "Грозний", Людовік Чотирнадцятий - відомий в історії як король - сонце (фр. Louis XIV Le Roi Soleil), то московський деспот зумів вляпатись в історію як Хуйло. Спірним є використання великої літери в написанні цього титулу, а от скромне приховування однієї чи кількох літер є, на мою думку, неприпустимим. Чоловік боровся за це назвисько, він його добився, то нехай і носить як слід від віспи ( до речі, ніхто не підкаже, Хуйла від сказу щепили чи ні? )

А нагородили його ним фанати харківського Металісту в березні цього року. Безперечний хіт, розійшовся світом, відомі виконання в багатьох країнах. Тут подаю ту відеоверсію, котра подобається мені найбільше:


На друге місце я б поставив кліп, що з’явився недавно, 20 вересня, в мережі. Автор наразі невідомий, тому цей шедевр будемо іменувати народним. Мінусом даної роботи я б назвав трохи заскладний приспів, котрий навряд чи легко дастся для застільних пісноспівів, тим не менше визнаю що суть він передає так як і потрібно, а відеоряд доволі оригінальний і заслуговує на найвищі оцінки. Разом із словами складає органічне шедевральне ціле.  Отже зустрічайте кліп, котрий у розв’язанні війни на сході України звинувачує підлу Аліну, а «Schweinen, Occupanten» дущевненько так запрошує «Ujoben sie, bitte»:


Ну і в кінці липня з’явився хіт харківського музиканта Бориса Севастьянова. Як на мене доволі вдала спроба донести свої почуття до тих, кого автор ще недавно вважав братами і від котрих отримав ножа в спину… Якщо можна «Град» назвати ножем. В цієї роботи є те, чого так бракує попередньому шедевру – приспів, що легко запам’ятовується і потім крутиться в голові цілий день. Отже, зустрічайте третє місце Кнопкописного чарту:


І поза конкурсом проходить кліп Олександра Ярмоли, просто тому, що це Ярмола )


На правах реклами, якщо Ви згадали що у Вашій країні війна, і нашим пацанам потрібна допомога
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: музика,інформаційна війна,кліп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.