Путінська сволота.

08 вересня 2014, 19:50
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
6
137

То був кошмар... Сирени попереджали. Всі бігли до бомбосховищ... В Луганську не знають, коли, звідки, з чого обстрілюватимуть. Цілі сутки живеш в напрузі, мов струна. Можно рехнути з розуму.

Вчора в електричці Ніжин-Киів став свідком цікавої бесіди двох жінок. Одна з них, Оксана, евакуювалась з блокадного луганська 9 днів тому. З нею мама і шестирічний син. Приютили далекі родичі. Їде до Києва провідати знайому, яка виїхала з Луганська раніше. Поступово до розмови приєдналися й сусіди по «купе» – задавали питання. Оксана відповідала. Більшість відповідей мені була знайома по інформації в засобах ЗМІ, на телебаченні, в інтернеті.

Почув і дещо нове. На запитання про пережите, Оксана згадала  слова  90-літньої луганчанки, яка пережила блокаду в Ленінграді. То був кошмар, та не такий гнітючий. Сирени попереджали. Всі бігли до бомбосховищ. В Луганську не знають, коли, звідки, з чого обстрілюватимуть. Цілі сутки живеш в напрузі, мов струна. Можно рехнути з розуму!..

"А хто, на вашу думку, обстрілює?» - запитав один з нас. - «Не тільки на мою думку, а в цьому переконані майже всі донбасівці: обстрілює путінська сволота».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.