72-а Білоцерківська бригада зазнала втрат. Загинуло 2 бійців

26 червня 2014, 12:36
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
1058
72-а Білоцерківська бригада зазнала втрат. Загинуло 2 бійців

Порушивши оголошене Президентом Порошенком перемир’я бойовики вбили українських військовослужбовців.

24 червня в засобах масової інформації та соціальних мережах з’явилася інформація про те, що під час проведення антитерористичної операції загинули двоє військовослужбовців 27-ої білоцерківської бригади. Поінформовані джерела повідомлять наступне:

«Під час нападу терористів загинуло двоє і було поранено троє солдатів з особового складу бригади. Зараз тіла знаходяться в морзі й прокуратурою Запорізької області відпрацьовуються певні дії. Після проведення слідчих дій тіла забирають і відправлять батькам для поховання. Один із загиблих родом з Житомирської області (Цибора Віталій Вікторович, 1993 р.н.), а інший (Приходько Олексій Олегович, 1992 р.н.) – з Сумської. Обидва – контрактники. Загинули бійці біля міста Червонопартизанська. У місце, де знаходилися бійці, залетіла протитанкова керована ракета. До оголошеного перемир’я там чотири дні точилися бої і особовим складом бригади було зібрано та передано в штаб АТО неспростовні докази (автомати, кулемети, відповідні особові документи) того, що з проти нашої країни воюють росіяни. Загиблі хлопці – були справжніми героями і це справжня трагедія не лише для батьків, але й для бригади. Вони будуть посмертно представлені до державних нагород».

Вчора Рада Федерацій РФ скасувала дозвіл на використання російської армії в Україні, але не потрібно мати якісь ілюзії, адже для росіян будь-які дозволи та договори лише клаптик паперу. Тим паче, що це рішення не воскресить загиблих від рук терористів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.