Не матимемо й те, що маємо.

24 червня 2014, 21:54
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
66

Пропала всяка надія захистити українські інтереси щодо ціни на газ в Європейському суді. Навару вистачить на утримання і озброєння російських терористів ще на роки.

 Прочитав сьогодні в ЗМІ заголовки двох статей, і зрозумів, що в черговий раз «пропало всьо!»:

1.«Виправданням Тимошенко Україна визнала газові угоди з Росією – «Газпром».  Путін задоволений, голова компанії Олексій Міллер лікує.- український Верховний Суд підтвердив беззаперечність російсько-українського газового контракту на 2009-2019 роки. Пропала всяка надія захистити українські інтереси щодо ціни на газ у Європейському суді. Навару вистачить на утримання і озброєння російських терористів ще на роки...Уявляю, які відкати отримали наші «незалежні» судді від російського Газпрому.

2. «МІ-8 збили з ПЗРК, загинули 9 військовослужбовців – Тимчук».  План «перемиря» діє. Путін задоволено потирає руки. Шовіністичні росіяни оговтуються після поразки футбольної збірної в Бразилії. Радіють Медведчук, Царьов, Шуфрич, Єфремов, Янукович,.. і – терористи, не тільки на Донбасі, а й антинародна більшість у Верховній Раді... Перемовини  про "перемиря" нагадують безглузді "круглі столи"... Кучма задіяний новою владою, як Кравчук – попєрєдніками, коли на протязі років усипляв нашу пильність словоблуддям про нову Конституцію, яка потрібна була бандитській владі, як зайцю стоп-сигнал...

Тож маємо те, що маємо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.