Події 22 червня 1941-го і звязок їх з сьогоденням.

22 червня 2014, 11:04
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
3
44

Війна вже йде, а Сталін спить. Велів ні за яких обставин не турбувати....Та Гітлер випередив Сталіна на один день.

Ознайомлення з висвітленням подій червня 1941 року в ЗМІ мене трохи засмутило і спонукало логічно замислитися..."22-го июня, ровно в четыре часа, Киев бомбили, нам обявили, что началася война".  Це із пісні.  А що відбувалося насправді?

Війна вже йде, а Сталін спить. Велів ні за яких обставин не турбувати. Та коли Поскребишов, нарешті, осмілився розбудити і доповів про бомбардирування , Сталін спершу подумав, що це за його планом, можливо, з якимись відхиленнями, бо він вже очманів від сатаниських задумів.  А план на 22 червня був такий:  ранок -бомбардирування Гродно;  днем – наказ про початок операції прикриття;  ввечері -"розбирання польотів" і оголошення мобілізації на 23 червня. А перед цим  вдень треба добряче виспатись.

Та Гітлер випередив Сталіна на один день. Бомбардирування своєї території повинні були здійснити радянські льотчики на німецьких літаках , передбачливо закуплених у Гітлера (2 бомбардирувальника "Дорньє- 215",  два "Юнкерса 88" і  5 "МЕ-110" ).  Щоб провокація не зірвалась, 21-го червня  розброїли  найближчий до Гродно полк винищувачів.

Щоб нездійснена провокація не розкрилась, розстріляли  22 червня 34-річного генерал-майора Копца-кавалера ордена Леніна і ордена Червоного Прапора (він особисто збив шість літаків в небі  Мадріда ). Сталін   довірив йому здійснити провокацію, і  "віддячив"  за це в соєму стилі.  Вірогідний виконавець цього злочину - Мехліс (без єврея не обійшлося). ..  На виконання  гродненської провокації розрахована і "Директива №1" від 21.06.1941 року - директива  Жукова, Тимошенко,  Сталіна:

"1.  В течение 22-23 июня 1941г. возможны внезапные нападения немцев на фронтах ... Нападение может начаться с провокационных действий.  2. Задача наших войск - не поддаваться ни на какие провокационные действия, могущие вызвать крупные осложнения".  А далі - пять пунктів наказу: про скритність, про розміщення на польових аеродромах всієї авіації, про маскування і затемнення міст і сіл;  і останній -"никаких других мероприятий без особого распоряжения не проводить". І вся ця невизначеність замість простого, ясного і однозначного наказу:  "Ввести в дію план прикриття", що було б зрозуміло всім військовим.

Гітлер не очманів і зірвав план Сталіна - підкорити Європу ще в 1941 р. Докладніше про це можно дізнатись із книги відомого російського, військового історика Марка Солоніна "23 червня "День М". Один день, а який наслідок – нищівний розгром Червоної Армії в 1941 році, бо звіриний фанатизм Сталіна переріс в отупіння... Гітлер перехитрив Сталіна, вірогідно, через витік найсекретнішої інформації із Кремля. Якщо Ленін був німецьким шпіоном, то такими могли бути найдовіренніші члени Генерального Штабу і Уряду.  Здається , що весь Генералітет працював на Гітлера,  підготувавши "на долоні" 4-х  мільйонну Червону Армію для знищення в перші дні війни, і до хвилини підказавши оптимальний час нападу...

А ще мене турбує: від якого фанатизму тупіють майже всі вожді Росії і України  в післясталінський період ? Та відповідь проста - ми їм дозволяємо, бо самі чмоніли від "руського міра", портретів і бюстів вождів, надувних кульок, георгієвських стрічок, червоних прапорів, Харківських угод, не задумуючись, що все це провокації спецслужб сталінської закваски - на інше вони не здатні...

Провокаційне і терористичне  бомбардирування України триває.  Задіяні і депутати - Герої України, тільки розуміємо, що  ці "герої" липові .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.