Коли слово не доходить

30 травня 2014, 22:51
Власник сторінки
вільний журналіст
0
60

Вимушений радикалізм

Нинішня постколоніальна, посткомуністична, пост сов`єтська, а головне відверто антинаціональна за формою і змістом адміністрація, нічим не різниться від свого вже почилого творця. Політичний устрій Сов`єтського Союзу, не передбачав реалізації, а тим паче навіть існування альтернативних, складеним компартійною номенклатурою думок. Тоталітарна форма правління була кривавою, але не вічною. На жаль, задекларована на клаптику паперу «незалежність» донині не наповнена реальним змістом. Як і в період неприхованої окупації, Україною править зграя підлого, морально розкладеного і духовно здеградованого люду.

В травні 2009-го року, під тиском інтелігенції, клиру й громадських активістів, а також й з причини особистої зацікавленості тогочасного прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко, була прийнята постанова про заборону діяльності азартно-ігрових закладів. Як і передбачали аналітики, сила прийнятих Верховною Радою та Кабінетом Міністрів відповідних документів, набула чинності лише на папері.

Здоровий глузд підказував, що функціонування закладів де слабкі духом знаходять фальшиву розраду, є шкідливим і дестабілізуючим чинником. Лудомани (себто ігрозалежні) збагачують тіньовий бізнес, руйнують родини, безпосередньо посилюють криміногенну ситуацію, зрештою перетворюються в суспільних паразитів.

 26.03.14., зусиллями гурту небайдужих і принципових громадян, було здійснено чергову фіксацію діяльності незаконної ігрової зали поблизу стації метро Святошин.

http://gazeta.ua/blog/42673/vkotre-pro-borotbu-zi-zbochennyam

Толерантна поведінка учасників акції власниками закладу певно було сприйнято як прояв слабості. Замінивши пластикові двері залізними, володар закладу де здійснювались незаконні азартно-ігрові дії, вважав себе надійно захищеним. Але сподівання були марними. 24.05.14. гуртом небайдужої до долі ближніх й Батьківщини молоді, було вдруге відвідано заклад розбещення, деморалізації й деградації. Замкнені з середини залізні двері не врятували розбещувачів від відвідин. Цього разу чемність й пояснення були зайвими. Не наділений чеснотою моралі власник закладу, рівно й як «не поінформовані» про його діяльність  працівники Святошинської районної прокуратури м. Києва, Святошинського РУ ГУ МВС в м. Києві, та Управління МВС в м. Києві, залишились без одного (нехай і невеличкого) з незаконних джерел збагачення.

P.S. Подія фіксувалась самими учасниками заходу на мобільні телефони. Вимушений прохати пробачення за низьку якість й ненормативну лексику.

Далі буде.

                                                                                    Олесь Вахній

https://www.youtube.com/watch?v=V6YXktq6JF4



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.