9 травня: день Перемоги, скорботи та пам'яті

09 травня 2014, 10:25
Власник сторінки
0
122

Вітання ветеранів ВВВ із Днем Перемоги

Дорогі співвітчизники, в ці важкі для країни часи ми повинні буди сильними та незламними. Згадайте своїх батьків та дідусів, на долю яких випало тяжке випробовування війною. Згадайте їх глибокий погляд та пряму поставу. Просто згадайте їх, яких вже так мало залишилося з нами. Для них 9 травня було водночас і святом великої Перемоги, і днем скорботи та пам’яті.


Вони пройшли крізь все: ворожі кулі, голод, смерті друзів, палаючі міста. Вони кожного дня перемагали не тільки ворогів, а й самих себе, аби тільки йти далі. Цей святий подвиг завжди буде надавати нам, їхнім нащадкам, сили та віру. Я вірю в те, що як колись в травні 45-го року вони змогли розбити ворогів та відстояти свою державу, так і ми зараз зможемо, бо в нас є взірець перед очима.


Любі ветерані, я знаю як вам зараз важко дивитися на все, що коїться у країні. Я бажаю вам, щоб кожен наступний день вашого життя приносив лише тепло та надію. Ви - наша жива цінність. Цінність для всієї нації. Не так вже важливо, що сьогодення відобразить символом перемоги: георгіївську стрічку чи червоний мак. Важливо, щоб не тільки у свято Перемоги, а кожного дня ви відчували себе щасливими.


Без вас нас могло і не бути. Цього Україна не забуде ніколи.
 Наша вдячність вам і низькій уклін. Вітаю!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.