Долучайтеся до Руху Опору, та збережіть Україну!

18 квітня 2014, 13:44
Власник сторінки
5
1465
Долучайтеся до Руху Опору, та збережіть Україну!

Кожному свідомому українцю сьогодні зрозуміло, що Росія розпочала активні військові дії на Сході України.

Також всім зрозуміло, що за останні роки армія та міліція були перетворені на пункти заробляння грошей для мафіозної верхівки, тому практично не можуть в повному обсязі виконувати свої функції і потребують додаткової підтримки. Враховуючи всю складність ситуації, кандидат на пост Президента України Юлія Володимирівна Тимошенко виступила з ініціативою створення Руху Опору для сприяння формування сил територіальної оборони.

Рух Опору не є частиною політичної програми, а являє собою необхідність в час, коли Україні загрожує зовнішній агресор. Кожен громадянин має стати на захист своєї Батьківщини, кожен повинен усвідомити, що ніхто крім нас нам не допоможе і не захистить. Тому Рух Опору сьогодні має виконати функцію у межах законодавства держави, додаткового інструмента в боротьбі з окупантами України. Метою Руху Опору є реальна допомога міліції, Національній гвардії, армії та повністю координувати свої дії з ними. 
До Руху Опору запрошуються як колишні військовослужбовці, так і ті, хто не має жодного відношення до армії чи інших силових структур, але хоче стати на захист Вітчизни. На сьогоднішній день до Генерального штабу вже увійшли колишній керівник головного управління розвідки Міноборони Олександр Скіпальський, командир спецпідрозділу «Беркут» до 2005 року Геннадій Абрамчук, народний депутат четвертого скликання Верховної Ради, екс-голова «Укрспецекспорту», Герой України Сергій Бондарчук, начальник Головного управління розвідки Міноборони України в 2003-2008 роках Олександр Галака, генерал-лейтенант Головного управління розвідки Міноборони Микола Мельник та голова координаційного центру громадської безпеки України Павло Патарецький. 
Генеральний штаб Руху Опору поки що розташований в Києві за адресою вул. Турівська, 13, але згодом буде переміщений на передову – Схід України. В усіх населених пунктах на базі партійних офісів ВО «Батьківщина» також створюються місцеві штаби Руху Опору. 
Зрозуміло, що така діяльність потребує значних коштів, а тому Рух Опору фінансується зі створеного міжнародного фонду, куди кожен бажаючий може перерахувати гроші як, наприклад, це вже зробила Юлія Тимошенко. Вона перерахувала кошти зі свого виборчого фонду, які були призначені для ведення передвиборчої кампанії, і закликала всіх кандидатів у президенти чинити так само і реально допомогти своїй країні в цей складний час. 
До Руху Опору може долучитися кожен громадянин, незалежно від партійної приналежності чи особистих переконань, адже мета у нас сьогодні одна – незалежна, суверенна Україна! Звертайтесь до місцевого штабу Руху Опору для захисту Батьківщини. 

Адреса: 
м. Бровари, вул. І.Гонти, б. 2-1 
+380 (67) 402 26 02
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.