Едипів комплекс опозиції

21 вересня 2012, 11:44
Власник сторінки
0
1933

Олег Медведєв сумує за часами радянської казарми

«Українська правда» так і не хоче запросити мене до кола своїх блогерів, але, мабуть, припиню цим обурюватися. Не дуже хочеться знаходитися поруч з такими авторами, як пан Медведєв.

І, мабуть, добре, що пан Медведєв разом із своїм хамством стрибає то з офісу Ющенка до штабу Турчинова, то від Турчинова – до більш щедрого Яценюка. Погані справи в українській політиці, якщо у розмові з опонентами голосять за радянською  казармою, доводячи свою нестабільну психіку до стану істерики. Важко класифікувати лайку пана Медведєва – це піар чи це медичний діагноз. Такий емоційний по формі «публічний виступ» лякає, якщо це і є справжнє лице об’єднаної опозиції, закомплексованої власною неповноцінністю.

З істерики пана Медведєва переконуєшся – єдиний чоловік у вашій команді – це ваша ув’язнена лідерка. Тому будь-які «чоловічі» тексти про ненависть до Віктора Ющенка я сприймаю як Едипів комплекс маленького хлопчика, який через зіпсутість грошима ніколи не зможе повторити чи перевершити досягнення батька.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ванникова,опозиція,вибори,Віктор Ющенко,Олег Медведєв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.