Влада боїться історичної пам'яті власного народу!

25 листопада 2011, 15:35
Власник сторінки
0
3547

Голодомор 1932-1933 років в Україні забрав життя за різними підрахунками до 10 мільйонів наших співвітчизників і став національною трагедією для українського народу.

Ми переконані в тому, що українська влада не повинна боятися історичної пам'яті власного народу. Правду про одну з найбільших трагедій людства, спрямованої проти нашої нації, треба донести до кожного.

Теперішній режим боїться називати речі своїми іменами і всіляко уникає слова «геноцид». На догоду Кремлю, який вважає себе спадкоємцем СРСР і не хоче визнавати злочинів комуністичної доби, нинішня влада заперечує Голодомор 1932-1933 років як геноцид українського народу. 

Відзначаючи річницю українського геноциду - Голодомору, ми віддаємо данину пам'яті мільйонам українців,  що  потрапили під молох «чорних жнив» радянської влади. Ми засуджуємо  політику,  котра  призвела до масового голоду і  загибелі  мільйонів  людей і переконані в тому,  що викриття порушень прав  людини та опублікування  історичних документів слугуватиме пересторогою для нащадків і запобігатиме повторення подібного злочину. 

 Схиляючи свої голови перед жертвами Голодомору, ми закликаємо всіх, незалежно від політичних поглядів віддати  данину  пам'яті тим, хто був невинно убієнний у цей трагічний період української історії.

Народний Рух України закликає вшанувати пам’ять мільйонів жертв тоталітарного режиму і геноциду проти українського народу.

 Запалимо свічку пам’яті 26 листопада як пам’ять про кожного українця, який загинув мученицькою смертю.  Вічна пам’ять!

 Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.