Кіберпанки, тисніть тут

27 жовтня 2011, 13:15
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
816
Кіберпанки, тисніть тут

Ніхто не передбачав появи Інтернету. А тепер він змінює світ, мову, якою розмовляємо, та спосіб нашого життя.

Ніхто не передбачав появи Інтернету.  А тепер він змінює світ, мову, якою розмовляємо, та спосіб нашого життя.  Нещодавно я приймав за обідом українських блогерів, які зазначили, що завдяки кіберпростіру люди отримали безпрецедентні можливості обмінюватись новинами й поглядами та впливати на політику.  Але Інтернет також породив чималі виклики, як то кібер-злочинність і здатність поширювати деструктивні ідеології.  

Для обговорення цих проблем і пошуку спільної глобальної стратегії Міністр закордонних справ Великої Британії Вільям Хейг запросив світових гравців Інтернету, зокрема, уряди, НУO та бізнес, на Лондонську конференцію з проблем кіберпростору 1-2 листопада.  Вільям Хейг сказав:

«Жоден уряд або країна не має відповідей на ці питання.  Ми разом повинні почати вирішувати, яким чином ми зможемо отримувати економічні й соціальні переваги від Інтернету та захистити себе від кримінальних і безпекових кібер-загроз без придушення майбутніх інновацій.»

Прочитати статтю Міністра повністю можна тут.  Ви також можете стати учасником он-лайн дискусії, надсилаючи свої запитання англійською – або вподобавши запитання інших – до та під час конференції на сторінці у Facebook; поставити запитання українською мовою можна на веб-сайті нашого місцевого інформаційного партнера gurt.org.ua.  

Окрім того, ви можете твітувати ваші запитання англійською.  Використовуйте хештег #LondonCyber для запитань загального характеру або додайте один із наступних хештегів, щоб ваше запитання потрапило до відповідної сесії конференції, – #social, #economic, #crime, #access, #security.

Приємної конференції, і давайте допоможемо зробити так, щоб кіберпростір мав максимально позитивний вплив на наші життя. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.