Як вирішити складні суперечки

03 лютого 2011, 09:50
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
1132

Де знаходиться провідний світовий центр вирішення суперечок?


Іншими словами, куди б ви пішли, якщо вам необхідно було б вирішити комерційну суперечку, і для цього вам необхідна юридична порада на дуже високому рівні від ведучих світових експертів в юриспруденції?
 
Безумовно, відповідь на це запитання - Лондон. Тому я був радий прийняти участь у семінарі, що проводився у Великому конференц-залі Академії наук України в Києві та був спільно організований Посольством Великої Британії в Україні та Радою адвокатів Англії та Уельсу. Мета семінару полягала у вивченні можливостей того, як експерти з вирішення комерційних суперечок у Лондоні можуть допомогти українським компаніям у їх вирішенні.  Лондон займає домінуючу позицію на ринку вирішення комерційних суперечок. Комерційний суд в Лондоні має довготривалу історію вирішення міжнародних комерційних суперечок і визнаний у всьому світі за свою високу професійність. Більше 80% судових справ, що розглядаються в Комерційному Суді є міжнародними.  На семінарі експерти розповіли про поєднання високої якості, чесності, незалежності та співвідношення ціни і якості, що вивела Лондон на провідні позиції.

Непослідовне застосування законодавства є однією із основних проблем бізнесу, що працює в Україні. Бізнесу необхідна послідовність та впевненість, з  тим щоб можна було планувати інвестиції. Надійні механізми вирішення суперечок є невід’ємною частиною цього.  Якщо Ви захочете дізнатися більше про те, як вирішуються комерційні суперечки у Великій Британії, звертайтесь за інформацією до пані Вікторії Бураченко, Старшого радника з питань розвитку торгівлі.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.