На Святошині у сквері встановили незаконний кіоск

24 березня 2014, 11:57
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
106

На території скверу по вул. Котельникова, 26-32 (навпроти житлового будинку по вул. Верховинній, 28) у Святошинському районі м. Києва з’явилась самовільно встановлена тимчасова споруда

На території скверу по вул. Котельникова, 26-32 (навпроти житлового будинку по вул. Верховинній, 28) у Святошинському районі м. Києва зявилась самовільно встановлена тимчасова споруда.

Звертаю Вашу увагу на те, що територія скверу по вул. Котельникова, 26-32 відноситься до переліку озеленених територій загального користування, визначеного Програмою комплексного розвитку зеленої зони м. Києва. Згідно із законодавством, сквери призначені для відпочинку населення, а не для встановлення малих архітектурних форм.

Це та ж сама тимчасова споруда, яку було демонтовано з зеленої зони біля Спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на вул. Котельникова, 32/11.

Один і той самий кіоск мігрує по всьому мікрорайону. В січні ми добились його демонтажу з зеленої зони біля Спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на вул. Котельникова, 32/11. А через два місяці він зявився вже на іншому місці. Цього разу взагалі на території скверу. Тобто власникам кіоску закон не писаний – їм треба тільки десь примостити свій МАФ.

Я спрямував депутатські звернення до голови КМДА В. Бондаренка та керівництва Святошинського району  щодо демонтажу кіоску, встановленого у сквері на вул. Котельникова, 26-32 у Святошинському районі м. Києва.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.