«Зелена» толока на Святошині

24 березня 2014, 10:21
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
126

Першу цьогорічну весняну толоку разом з мешканцями Святошинського району та колективом Центру у справах сім’ї та жінок «Родинний дім» ми провели на території лісопаркової зони

Першу цьогорічну весняну толоку разом з мешканцями  Святошинського району та колективом Центру у справах сім’ї та жінок «Родинний дім» ми провели 22 березня на території лісопаркової зони неподалік вул. Котельникова та Відпочинку.

 

Учасники заходу не тільки прибрали від сміття і торішнього листя територію лісопарку, познімали наклейки й різноманітні оголошення з фасаду будинку по вул. Котельникова, 25, пофарбували його, а ще й взяли участь у конкурсах та отримали призи й позитивний настрій.

 

Перший по-справжньому весняний день цього року ми провели на толоці. Дуже вдячний усім, хто долучився до прибирання лісопарку й фарбування фасаду будинку. Святошинці вкотре продемонстрували високий рівень самоорганізації та небайдужість до проблем рідного району. Надзвичайно приємно, що люди приходили на толоку родинами разом з маленькими дітками. З такими дітлахами у нашого району, безумовно, найкраще майбутнє.

 

А для наймолодших учасників толоки були проведені конкурси, під час яких дітки відгадували загадки, розповідали віршики та отримували іграшки й солодощі.

 

Подібні заходи з моєї ініціативи у Святошинському районі столиці будуть проводитись регулярно.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.