Партія Зелених України закликає українців бойкотувати усі російські товари

04 березня 2014, 07:24
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
255

Ми закликаємо усіх українців не купувати російські товари і не наповнювати казну агресора

Ми звертаємось до співвітчизників з пропозицією обирати на полицях магазинів товари не російського виробництва. Більше того, державні служби мають повне право заборонити ввезення на територію України під будь-якими приводами російського краму. Закликаємо усіх громадян України, які проживають у різних куточках нашої держави, незалежно від того, якою мовою вони спілкуються, об’єднати зусилля в цьому напрямку. Адже російські війська загрожують кожному з нас.

 

Політик переконаний, що з огляду на різке падіння російського рубля на валютному ринку та суттєве здешевлення акцій «Газпрому» будь-які методи економічного тиску матимуть свої результати.

 

Ми пропонуємо застосувати економічний бойкот. Ми закликаємо усіх українців не купувати російські товари і не наповнювати казну агресора.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.